TRT'nin Dijital Platformunun Adı, Açılış Tarihi ve Logosu Belli Oldu!

İsmi ben de beğendim fakat logo çok kötü. İçerik olarak da hiç ümitli değilim. TRT 1 dizilerinden hallice olacak gibi duruyorlar…

İsim fena değil. Logonun rengide iyi ama logosu Star TV’yi andırıyor. Belkide dijitalin starı olacağız mesajını veriyorlar

İsme bakınca mırıldanıyorum istemsizce

Akla gelen şarkı:

POSTERLER

Bu dizilerin hepsini aynı anda yayına sürebilir ise asıl iddialı bir giriş olur. Disneyde çok proje varmış gibi gösterdi. Açılışta sadece kaçışı sundu bize. Biz sadece disneyden kaçışı mi istedik izlemek için?

Tüm bölümleriyle diziler yayında olacak platform açıldığında. Disney+ tanıttığı projeleri geçtim yayınladığı dizinin (Kaçış) tüm bölümlerini bile vermedi.

Reactions: 12.Adam and Mr.At
Tüm bölümleriyle diziler yayında olacak platform açıldığında. Disney+ tanıttığı projeleri geçtim yayınladığı dizinin (Kaçış) tüm bölümlerini bile vermedi.
Nasıl yani bölümlerin hepsi yüklenmiş olarak mı açılacak platform ? Ee sonrası için bir planları projeleri var o zaman heralde

Platform beleş mi anam babam. Üye oldum ama kart bilgisi istenmedi.
Insan bi sasiriyor.

Reactions: 12.Adam
Ben de izlemiştim ama bir anda yayınlama ihtimalini aklıma bile getirmemiştim. Öyleyse güzel ve gerçekten iddialı bir giriş olur sektöre
Uygulamaya üye oldunuz mu? Ben Yeşil Deniz için feyk bir hesapla kayıt oldum.

Reactions: Gizmen
Uygulamaya üye oldunuz mu? Ben Yeşil Deniz için feyk bir hesapla kayıt oldum.
Evet ben de üye oldum ancak henüz bir şey izlemedim
tv uygulamasının çıkmasını bekliyorum. En son baktığımda televizyona hala çıkmamıştı.

Reactions: 12.Adam
14 Mayısdan sonra bu platformun durumunu merak ediyorum.

Ülkede köklü bir değişim olursa acaba yönetimide değişeceği için TRT nin bakalım nasıl bir hal alacak.

Hayırlısı herşey için.

Bekleyip,göreceğiz.