TRT'nin Dijital Platformu Ne Zaman Açılacak? Gold Film'den Platforma Yeni Dizi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
Gold_Film_Produksiyon-1543218777.jpg

TRT'nin Netflix'e rakip olarak hazırladığı yeni uluslararası ölçekli dijital platformun hazırlıkları devam ediyor.

1 Ekim'de açılması planlanan platformdaki dizilerden biri Gold Film'in (Faruk Turgut) imzasını taşıyacak. Ahmet Sönmez'in yazıp yöneteceği "Ben Ölmeden Önce" adlı yapım, öleceğini önceden bilen 8 farklı karakterin etkileyici öykülerini konu alıyor.

45'er dakikalık 8 bölümden oluşacak dizinin cast çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kaynak: Birsen A.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Proje ilgi çekici ama Netflix'e rakip olarak hazırlanıyor falan lafları çok gülünç ve gereksiz olmuş.:F

• Güldürdün
Reactions: cookies
Proje güzele benziyor ama her platformun netflixe rakip olarak çıkması çok komik oluyor. Exxen de netflixe rakipti.

Netflix'e rakip ifadesine takılmamak lazım. Yeni bir dijital platform çıkarıyorlar işte ki mantıklı. İngiltere'nin de Britbox'ı var mesela onun muadili olarak görmek lazım daha çok.

TRT'nin standart televizyon kalıplarının dışına çıkabileceğine inanmıyorum. Bu nedenle dizilerine dair umudum yok, belki komedileri hariç. Fakat en azından 8 bölüm 45 dakikalık formata uyum sağlamaları sevindirici.

• Beğendim
Reactions: cookies