TRT'den Bir Dizi Daha!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
634889302266195081.jpg

TRT 1 ekranlarında yakında yeni bir dizi başlayacak. Oyuncu kadrosu henüz belli olmayan dizinin ismi ise ''Beni Böyle Sev'' olacak.

İşte dizinin tanıtım fragmanı ;

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yeni Diziye Orhan Gencebay Damgası !

Yeni Diziye Orhan Gencebay Damgası

TRT 1 ekranlarında yeni başlayacak dizinin ismi Beni Böyle Sev dizinin tanıtımları dönmeye başladı.

Orhan Babanın klasikleşen Beni Böyle Sev şarkısı TRT 1 ekranlarında yeni gençlik dizisine isim oluyor.

orhan-gencebay-1180673-350x178.jpg

Orhan Babanın eseri varsa izlenmeye değer bence

İŞTE DİZİNİN İLK FRAGMANI !

Yahu daha oyuncuları - konusu ortaya cikmamis bir dizi icin nasıl tutmaz diyorsunuz?
Belki cok iyi oyuncularla anlasildi? Belki konusu cok orjinal?
Tamamen önyargıyla yaklasiyorsunuz. Konusu - oyuncuları ortaya ciksin, öyle diyin Tutar ya da Tutmaz diye.

Yahu daha oyuncuları - konusu ortaya cikmamis bir dizi icin nasıl tutmaz diyorsunuz?
Belki cok iyi oyuncularla anlasildi? Belki konusu cok orjinal?
Tamamen önyargıyla yaklasiyorsunuz. Konusu - oyuncuları ortaya ciksin, öyle diyin Tutar ya da Tutmaz diye.

trt de 100 diziden 99 u tutmaz o açıdan tutmaz diyenler çok şşanslı tutturma konusunda :)

bende tutmaz diyorum :)

trt de 100 diziden 99 u tutmaz o açıdan tutmaz diyenler çok şşanslı tutturma konusunda :)

bende tutmaz diyorum :)

Öyle diyorsun ama bu dedigin eskidendi.
Artık devir değişti ama örneğin;
Leyla ile Mecnun , Şubat , Seksenler.
TRT gayet de tutan işler yapıyor bu aralar destere, objektif ol. :)

Öyle diyorsun ama bu dedigin eskidendi.
Artık devir değişti ama örneğin;
Leyla ile Mecnun , Şubat , Seksenler.
TRT gayet de tutan işler yapıyor bu aralar destere, objektif ol. :)

sbt ölçümünü dikkate alma bu dediklerinde biraz seksenler iş yapıyor

leyla ile mecnun artık eski havasında değil

kaalnındanda kimsenin haberi yok varsada isimce var:)

ne demek tutan işi yok
zengin kız fakir oğlan
sakarya fırat
seksenler
şubat
avrupa avrupa

senin izlediğin diziler atık madde bunlara mı laf atıyon bi sakarya fırat öbgzk nin 50 gömlek üstü bi kalite seksenler kalite şubat müthiş bir dizi zkfo çok güzel geç bu işleri

senin izlediğin diziler atık madde bunlara mı laf atıyon bi sakarya fırat öbgzk nin 50 gömlek üstü bi kalite seksenler kalite şubat müthiş bir dizi zkfo çok güzel geç bu işleri

vadi izleyen birinin çöp dizilere karşı sevgiyle bağlı kalması normal durum :))

en sevdiğin dizi zaten zerzavat cinsi :))

sbt ölçümünü dikkate alma bu dediklerinde biraz seksenler iş yapıyor

leyla ile mecnun artık eski havasında değil

kaalnındanda kimsenin haberi yok varsada isimce var:)

L & M eski havasında değil evet ama hala gayet de izleniyor. Youtube'da her bölümü 200 binden az izlenmiyor.
Seksenler zaten çok fazla izleniyor. SBT'yi dikkate almasan da bunu cevrenden anliyorsun senin cevren de izleyen yoksa bilemem.
Şubat desen cok farkli bir dizi ve o da izleniyor. Ben unutmusum Takas hatırlattı, Zengin Kız Fakir Oğlan da izleniyor. Güzel diziler yapıyor artık TRT. Eskisi gibi değil.