TRT'den Büyük Zarar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tıkanmak ile alakası yok. Çıkmam gereken bir zamanda konuyu uzatmak istemediğim için bıraktım. Akp'yi övüp Durmuşsun. Cümlelerin ilk başlarına bakıp anlaşılıyor bu. Çok ultra zeka dolu mesaj olmadığı bariz.

Ben AKP yi övmedim aksine sen eleştirince ben olanları yazdım doğruluğunu tehit edebilirsin [emoji3] çıkacaksan öyle okumadım diye mesaj yapmayacaksın [emoji2] halen yırtma derdindesin [emoji6]

Ben AKP yi övmedim aksine sen eleştirince ben olanları yazdım doğruluğunu tehit edebilirsin [emoji3] çıkacaksan öyle okumadım diye mesaj yapmayacaksın [emoji2] halen yırtma derdindesin [emoji6]

Senin benim üzerimde ne tür bir etkin olabilir ki senin mesajlarından yırtma derdinde olabilirim. Açıkça sallamamak oluyor benim suan yaptığım.😉

Senin benim üzerimde ne tür bir etkin olabilir ki senin mesajlarından yırtma derdinde olabilirim. Açıkça sallamamak oluyor benim suan yaptığım.😉
Halen cevap vermenden anlaşılıyor sallamadığın [emoji2] halbuki benim mesajıma karşılık cevap verseydin en azından konudan uzaklaşmazdın [emoji2]