TRT'den Büyük Zarar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,745
Puanı
1,060
Mecliste verilen soru önergesiyle TRT'nin 2015 yılı zararı belli oldu.

Ocak-Kasım 2015 tarihleri arasında TRT 89 milyon lira zarar etmiş. Aralık ayı da hesaba katılınca zararın 100 milyona yakın olduğu tahmin ediliyor. TRT'nin 2015 yılı reklam geliri de belli oldu; elektrik faturalarından 777 milyon lira, bandrol gelirlerinden 600 milyon liranın üstünde kazanan TRT'nin toplam geliri 1 milyar 609 milyon lira.

Bu rakamlardan TRT'nin reklam gelirinin 232 milyon lira olduğu ortaya çıkıyor. Yani vatandaştan alınan onca paraya rağmen TRT zarar etmeyi başarmış gözüküyor.
indir (1).jpg

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @sürgünüm @HarzeM @Maskeli Fedai @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @mrt-06 @Forumdash

Vatandaş zaten her türlü ödüyor, %50 onların yanında diye bu parada tüm halkın hakkı olduğunu unutarak saçıp savurmuşlar. Yazık valla.:)

Bi de bunu savunacak kişiler çıkacaktır kesin. Onlarada üzülüyorum.

Mecliste verilen soru önergesiyle TRT'nin 2015 yılı zararı belli oldu.

Ocak-Kasım 2015 tarihleri arasında TRT 89 milyon lira zarar etmiş. Aralık ayı da hesaba katılınca zararın 100 milyona yakın olduğu tahmin ediliyor. TRT'nin 2015 yılı reklam geliri de belli oldu; elektrik faturalarından 777 milyon lira, bandrol gelirlerinden 600 milyon liranın üstünde kazanan TRT'nin toplam geliri 1 milyar 609 milyon lira.

Bu rakamlardan TRT'nin reklam gelirinin 232 milyon lira olduğu ortaya çıkıyor. Yani vatandaştan alınan onca paraya rağmen TRT zarar etmeyi başarmış gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 49242

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @sürgünüm @HarzeM @Maskeli Fedai @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @mrt-06 @Forumdash

elektrik faturamızdan aldıkları vergi zehir zıkkım olsun onlara:) bugüne kadar tek bir dizisini veya filmini izlemiyorum çöp kanalın ama her ay otomatikman herkesten vergi almasını biliyor yalaka memleketin yalaka kurumu :)

2,3 reyting alan diziler.
Tavsiyeli, emirli muzik programlar.
Nar kaynatma, sut sagma belgeseller.
Y.cloudlu gundem degerlendirmeler.
Ses sansurlu maçlar.
Messiyi iyi bulan ender, bulunmaz yorumcular.
.
.
.
Bu kadar zarar niye? Susalim bi bildikleri var.

en büyük düşmanımız Tayyip örgütü medya kolunu da zarar etirdik zinhar bir BBC olamayacaklar :A @sokak sanati @Harunnn60 @destere
Bunu dun gördüm. Trtnin bir sürü kanalı ama sadece trt üzerinden gidilmiş. Trt nin reytingten çıkma istegini de yazsaydın.dirilişle ilgili kısımda vardı. Bbc nin bile reytingi ölçülürken cangiz neden sistemden cıkmasını istiyor? Bbc olamayacaklar demesini biliyorsun o yazının o köşesini de alsaydın:X

Bunu dun gördüm. Trtnin bir sürü kanalı ama sadece trt üzerinden gidilmiş. Trt nin reytingten çıkma istegini de yazsaydın.dirilişle ilgili kısımda vardı. Bbc nin bile reytingi ölçülürken cangiz neden sistemden cıkmasını istiyor? Bbc olamayacaklar demesini biliyorsun o yazının o köşesini de alsaydın:X
Trt reytingten niye ciksin 20 yilin en iyi seviyesindrler o c.sem. istegi gibi

Vatandaş zaten her türlü ödüyor, %50 onların yanında diye bu parada tüm halkın hakkı olduğunu unutarak saçıp savurmuşlar. Yazık valla.:)

Bi de bunu savunacak kişiler çıkacaktır kesin. Onlarada üzülüyorum.

Bende o savunanlardanım ama üzüleceksen kendin için üzülmeni tavsiye ederim [emoji3] çünkü çok basit düşünüyorsun. TRT bir dünya markası için çalışıyor bu tür hamleler ilk aşamalarda hep zarar getirir bunu özellikle sen nasıl bilemezsin hayret ettim [emoji33] ama sonraki aşamalarda TRT kar elde edecektir hemde ne kar...