TRT'de Modaya Uydu! Artık TRt'de İyi Şeyler Var. FF Özel

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Atv ile başlayan "dizi tv" furyası önce showa sonra bir ara kanal d ugramış en son fox tv bu bayrağı alarak "fox izliyoruz"u ekrana sürmüştü. Şimdi ise TRT, Ersin Düzenl'in sunduğu "iyi şeyler var" ile bu modaya katıldı. "iyi şeyler var" TRT 1 de hafta içi 9:50'de
ICYL.jpg

İlk yıllar önce izlemiştim ve hala devam ediyor Cine5'de var ama o her kanalın dizisini yayınlıyor.Malum kendileri dizi yayınlamadıklari için:XAma en iyisi Cİne5'deki ama ben izlemiyorum o başka:X

TRT aslında bir nevi atv'yi tekrar ediyor. Bi ara reklam, fragman logolarını bile aynı yapmıştı. Şimdi de "Dizi TRT'de İzlenir" diyerek yeterince iticileşiyor

İlk yıllar önce izlemiştim ve hala devam ediyor Cine5'de var ama o her kanalın dizisini yayınlıyor.Malum kendileri dizi yayınlamadıklari için:XAma en iyisi Cİne5'deki ama ben izlemiyorum o başka:X

o program senin dediğin gibi dizi magazin tüm dizileri işliyor kendi dizileri olmadığı için. ama yukardaki programlar kendi dizi ve programlarını tanıtıyor

o program senin dediğin gibi dizi magazin tüm dizileri işliyor kendi dizileri olmadığı için. ama yukardaki programlar kendi dizi ve programlarını tanıtıyor
Biliyorum...Hepsini göstererek en iyisi bence o program...

- - - Ekleme - - -

TRT aslında bir nevi atv'yi tekrar ediyor. Bi ara reklam, fragman logolarını bile aynı yapmıştı. Şimdi de "Dizi TRT'de İzlenir" diyerek yeterince iticileşiyor
Harbiden "Dizi TRT'de izlenir " dedi mi? atv dava niye açmadi? Ali Kırca Show'a geçtiğinde haber bandı aynı diye davalık olmuşlardi(öyle hatırlıyorum) kim kime açti ama unuttum.Bunu nasıl es geçmiş atv?