Trt1'den Yeni Dizi: ''Ya Nasip Ya Kısmet''

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
thumbnail_1438936501.jpg

Bu sezon çok iddialı olan Trt1 yepyeni bir dizi hazırlığına daha başladı!

Dizinin ismi ''Ya Nasip Ya Kısmet'' olarak belirlendi. Dizinin yapımcılığını Efor Medya üstlenecek. Dizinin oyuncu kadrosunda ise; Mehmet Emin İnci, Hasan Kaçan, Tugay Tan Ülkü, Erdem Akakçe, Ali Akdal, Bengi Öztürk Orhun gibi isimler yer alıyor. Dizinin çekimleri Eskişehir'de başladı.

''Ya Nasip Ya Kısmet'' yeni sezonda Trt1 ekranlarında!

Muhtemel komedivari bir dizi olacak. Bakalım hayırlısı. Umarım trtcigim güzel.bir senaryo ile gelir

Hangi gün olacak bu dizi şimdi?

Pazartesi - Yeşil Deniz
Salı - ?
Çarşamba - Diriliş
Perşembe - Seksenler
Cuma - Filinta
Cumartesi - Son Çıkış
Pazar - Baba Candır

Bu dizi var, Aynadaki Gökyüzü mü neydi o var, bir tane daha vardı, sonra Yunus Emre var. Nasıl yerleştirecek bakalım? Yine yarısı çöpe gidecek gibi.

Pazartesi - Yeşil Deniz
Salı - ?
Çarşamba - Diriliş
Perşembe - Seksenler
Cuma - Filinta
Cumartesi - Son Çıkış
Pazar - Baba Candır

Bu dizi var, Aynadaki Gökyüzü mü neydi o var, bir tane daha vardı, sonra Yunus Emre var. Nasıl yerleştirecek bakalım? Yine yarısı çöpe gidecek gibi.
Pt 2 ye atabilirler. Salı gunude futbol maçları olacak sanırım orasida dolu. Ben yunus emreninde pt 2 de yayınlanacağını düşünüyorum.

Pt 2 ye atabilirler. Salı gunude futbol maçları olacak sanırım orasida dolu. Ben yunus emreninde pt 2 de yayınlanacağını düşünüyorum.
Aynen salı günü maç var ama her hafta olmazki, hem olursa geç saatte oluyor. Dizi özetsiz yayınlarısa ekrana gelebilir rahat.

Aynen, Yunus Emre dizisi Diriliş'in ardından gelebilir, benim aklımda o vardı. Diğer üç dizi? :D

Aynen salı günü maç var ama her hafta olmazki, hem olursa geç saatte oluyor. Dizi özetsiz yayınlarısa ekrana gelebilir rahat.

Aynen, Yunus Emre dizisi Diriliş'in ardından gelebilir, benim aklımda o vardı. Diğer üç dizi? :D
Valla o kadarinida bu kadar dizi çıkaran TRT dusunsun. Gerçi her kanal için sürekli dizi projeleri duyuyoruz. Kanallar ne de olsa bunların 2-3u zaten tutmayacak deyip fazla dizi üretiyor herhalde. [emoji23] [emoji1]

Pazartesi - Yeşil Deniz
Salı - ?
Çarşamba - Diriliş
Perşembe - Seksenler
Cuma - Filinta
Cumartesi - Son Çıkış
Pazar - Baba Candır

Son Çıkış kalıcı olamayacak gibi keza Baba Candır'da öyle. :D