TRT Sportoto Süper Lig Yayın Hakları İhalesinimi Alacak?

WesTxCoasT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,448
Puanı
609
[h=5]TRT Şirketi 4 Yıl İçinde Süper Lig Maçlarını LigTv'den Alıp , Maçları Bütün Türkiye'ye Açmayı Planladığı iddia edildi.[/h]

Geçen senelerde de bu haber vardır ama alamadılar yine alamazlar.

Almaya çalışıyorlar ama kesenin ağzını fazla açamıyorlar ve kaptırıyorlar.

alması imkansız büyük maçların reklam geliri en fazla 1 milyondur 36 hafta 140 milyon eder. yanı açık kanllarda maçların yayınlanması imkansız

Alacaklarini sanmiyorum.

Beyaz trt ligden kar amacı gütmez maçları halkın vergileriyle yayınlayabilir hemde futbolu seven ülkemizde isteyen herkes maçları rahatlıkla izleyebilsin diye

digitürkten alamaz hayal kurmayın

- - - Ekleme - - -

digitürkten alamaz hayal kurmayın

- - - Ekleme - - -

ama alsa varya süper olur be reyting rekoru kırar derbiler

- - - Ekleme - - -

Nasıl para kazanacak başka türlü bu bonkörlüğü yapıp alırda şifresiz yayınlarsa helal olsun derim gerçekten

West trt ligden kar amacı
gütmez maçları halkın
vergileriyle yayınlayabilir hemde
futbolu seven ülkemizde isteyen
herkes maçları rahatlıkla
izleyebilsin diye

TRT devlet kanalı para sıkıntısı cekmez...Nasıl alamaz? alamaz değil almıyordur.Aslında dizilerini bile reklamsız yayınlasa daha kaliteli yayıncılık sergiler.BBC 'de reklam yayınlanmıyormuş bildiğim kadariyla.BBC'den örnek alsın kendine.

Lig maçlarını alıp, şifresiz yayınlasınlar, TRT en iyi kanallar listesinde ilk 2'de yer alır. Haftanın 3 günü zirve garanti.

Alsa alsa Star alırdı ama artık o da almaz

Trtnin alacağını hiç sanmıyorum.

alamaz çünkü butcesi yetmez. trt reklamsız dizileri yayınlıyor çünkü elektrik faturalarında millete geçiriyor. ben ızlemedıgım dandok dizilere elektrik faturasında ödüyorum ..

trt maçları alması için elektrige her ev 1lira fazla para vermesi lazım buda bayağı bir tepki doğru bunun için trt alamaz