Trt Spor'dan Büyük Teknik Yenilik! FF Özel

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Trt'de Manisa maç öncesi görenleri şaşırtan bir yayına imza attı. Ekranı tutturamayan trt uzun süre bu şekilde yayına devam etikten sonra normal yayına devam geçti. işte o görüntüler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yenilik demeyelim, hata diyelim buna. Büyük bir teknik hata. :)

başlıgın sonuna ünlem koydum zaten

O ünlem olumsuzluk belirtiyorsa o yanlış bir kere. Olumsuzluk belirtiyorsan (!) bu şekilde ünlem konulmalı, parantez içinde ünlem konulmalı. Yani bu dediğine göre teknik yenilik yapmış gibi gözüküyor, yani olumlu oluyor. :)

O ünlem olumsuzluk belirtiyorsa o yanlış bir kere. Olumsuzluk belirtiyorsan (!) bu şekilde ünlem konulmalı, parantez içinde ünlem konulmalı. Yani bu dediğine göre teknik yenilik yapmış gibi gözüküyor, yani olumlu oluyor. :)

parantez içinde ünlüm kalabalık ediyor :))) cümlede ünlem gerektirecek nişey yok neden bu ünlem konuldu diye sormak lazım :)))

- - - Ekleme - - -

ekranmı kararmıs nolmus?

videoyu izle rekranın al kısmı yukarı üst kısmı alta gelmiş . yazarak anlatılacak bişey değil yaşşamak lazım :)))

Beyaz senin gözünden de bir şey kaçsın. :D

5 dakika sürdü ya kaçmasın artık.

gerçi trt sporda buna benzer çok teknik hata oluyordu diğerlerini es geçtim olur falan dedim ama bu 5 dakika sürdü . trt gibi bir kurumda kimse izlemiyor mu kanalı yahuu ayıp denen bişey var

Ben korkmadım tv bozuldu diye çünkü muhteşem kraliçe trt 1 de oynarken bakıyodum.dizinin süresi 1 saat.trt de ilk 30 dk boyunca gene böle olmuştu.