TRT, iddialı bir dizi hazırlıyor!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860

Kemal Tahir'in ölümsüz eseri Yol Ayrımı, Alev Alatlı uyarlamasıyla TRT 1 ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Çekimleri bir süre önce başlayan dizide başrolleri Ahmet Uğurlu, Engin Altan Düzyatan, Dolunay Soysert, İlker Kızmaz, İbrahim Kendirci ve Ali Sürmeli paylaşıyor.

Yapımcılığını Pana Film'in, yönetmenliğini Yasin Uslu'nun üstlendiği Yol Ayrımı, 1930'lu yılların İstanbul'unda geçiyor.

Başrollerini Ahmet Uğurlu, Engin Altan Düzyatan, Dolunay Soysert, İlker Kızmaz, İbrahim Kendirci ve Ali Sürmeli'nin paylaştığı Yol Ayrımı'nda Yavuz Sepetçi Atatürk'ü canlandırırken Haluk Cömert İsmet İnönü'yü, Seda Yıldız Fethi Okyar'ı, Ali Tutal ise Salih Bozok'u canlandırıyor.

Bu haberle birlikte Haluk Bilginer ile ilgili çıkan haber yalanlanmış oldu

Yönetmen yasin uslu'ymuş,Lale devrinin yönetmeniydi sonra ayrıldı !

trt1'de yayinlancagi ilk olarak duyurmustum

Dolunay Soysert için ilk bölümüne bakarım ab dizisi olur büyük ihtimalle.

Kemal Tahir'in 'Kurt Kanunu' adlı romanıda diziye çekilmişti, ama ilgiyi görmedi. Kemal Tahir'in şimdiki diziye çekilecek eseri tutabilir ve ben dizinin kadrosunu gayet iyi buldum. Güzel bir dizi ortaya çıkabilir, bu yüzden izleyebilirim.

Iyi bir dizi olacak gibi ama tutmayacak gibi geliyor bana.

kurt kanunu gibi olma zumarım ama dönem dizileri çok arrtı izler miyim bilmiyorum

Kadro gerçekten iyi özellikle Ahmet Uğurlu çok değerli bir oyuncu bence fakat bu dizinin sonu da Kurt Kanunu gibi olur yüksek ihtimalle.

oyuncu kadrosu çok kaliteli umarım tutar..