TRT Dijital'den Yeni Dizi: #adaleTT

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,778
Reaksiyon puanı
57,922
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
600x338trt-dijital-platformlari-icin-calismalara-basladi.jpg


TRT Dijital'den iddialı yeni bir dizi daha!
Yapımcılığını Vernant DP'nin üstlendiği, yönetmen koltuğuna Emre Kavuk'un oturacağı ve senaryosunu Ümit Cihan Canpolat'ın kaleme aldığı #adaleTT adlı yeni polisiye dizinin hazırlık çalışmaları tamamlandı ve oyuncuları okuma provalarında bir araya geldi.

Yarın (29 Ekim Cumartesi) sete çıkması planlanan dizinin oyuncu kadrosunda Yurdaer Okur, Burak Sergen, Erdem Kaynarca, Mahir Günşıray, Nizam Namidar, Esila Umut, Haydar Köyel, Esra Kızıldoğan, Handan Yıldırım, Yankı Ayhan ve Ela Yörüklü yer alıyor.
Kızının katilleri cezasını çekmediği için öfkeli olan siber güvenlik uzmanı baba Selim (Yurdaer Okur), yetkililerden umudunu kesince adaleti kendi elleriyle sağlamaya karar verir. Araştırmaları sonucu tespit ettiği olağan şüphelileri kaçırıp kendi mahkemesini kurar ve tüm sorgulama sürecini internet üzerinden canlı olarak yayınlar. Sonunda kararı izleyicilerin oylarıyla belirleyecek, “suçlu” bulunanları kısasa kısas esasınca ölümle cezalandıracaktır. Sosyal medyada geniş yankı yaratan olayın peşine düşen deneyimli Başkomiser Kadir (Burak Sergen), Selim’i yakalamak ve adalete teslim etmek için soluk kesen bir mücadeleye girer.​
#adaleTT, yakında TRT Dijital'de.

Kaynak: Birsen Altuntaş​
 
Saçma şirketlere iyi kadrolu işler yaptırıyorlar da nereye sığdıracaklar bu kadar çok projeyi? Bir platformun bile bir kapasitesi olur.
 
Şu platformu neden hala açmıyorlar? Çekimi tamamlanan 20-25 proje oldu hala yeni yapım alıyorlar.
 

Forum İstatistikleri

Konular
171,043
Mesajlar
3,699,899
Kullanıcılar
8,439
Son Üye
Wickah