TRT 1'in Yeni Dizisi 'Tutunamayanlar' Ne Zaman Başlayacak?

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,730
Puanı
1,060
TRT 1'in yeni absürt komedi dizisi Tutunamayanlar'ın yayın tarihi belli oldu.

Kadrosunda Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Şinası Yurtsever, Bülent Çolak, Yeliz Kuvancı, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Özlem Tokaslan, Dilek Çelebi, Uğur Serhan, Sahra Kübra Gümüş, Naz Özgülüş, Barış Yıldız ve Zafer Algöz gibi isimlerin yer aldığı dizi 7 Ocak 2020 Salı akşamı 20.00'da TRT 1'de başlayacak.

Dizi 60'ar dakikalık bölümlerden oluşacak.

images (22).jpeg

İşte dizinin tanıtım fragmanı:

Fragman güzel olmuş. Doğu Demirkol gerçekten komik bir isim. 60 dakika olması güzel. Yayın tarihi de iyi ama keşke fragman daha önce çıksaydı tanıtım açısından daha iyi olurdu.

Kadro çok iyi. 60 dakika olması çok çok daha iyi. İnşallah iyi bir iş olur. :)

Beklediğim günde yayına çıkacak. Kanal artık reyting alamadığı işlere yavaş yavaş yol verip, yeni ve taze işlere şans vermeli.

60 dakikalık her diziye desteğim tam. Kadro çok iyi eğer yorumlar da güzel gelirse bakabilirim. :D

Tanıtım neden sadece Doğu Demirkol üzerine? Basit olmuş bence.

Tanıtım ile tarihi vermek nedir? En az 1.5 - 2 hafta tanıtım yapılıp öyle veseydiniz tarihi acelenize ne oldu?

Diziyi merak ediyorum. Ekranda resmen komedi dizisi kalmadı. O yüzden izlemeyi düşünüyorum. 60 dakika olması da çok iyi. Yalnız fragman hiç mi ilgi çekici olmaz.

İlgi çekici duruyor. :D Arkasında kimler var bu işin? Senarist, yönetmen vs?

Yeni bir Leyla ile Mecnun kolay kolay gelmez ama 60 dakika olması umut verici gibi. (60 dakika da çok uzun bir süre aslında komedi için)

Osman Nail Doğan ve Murat Zaloğlu yönetecekmiş.

Osman Doğan aynı zamanda senaristlikte yapacak Mustafa Karataşla birlikte. :)

Şahsen isimleri ilk kez duydum. Çok projeleri de yok. :)

• Beğendim
Reactions: bazinga
Merakla bekliyorum.
Fragman güzel olmuş. Doğu Demirkol gerçekten komik bir isim. 60 dakika olması güzel. Yayın tarihi de iyi ama keşke fragman daha önce çıksaydı tanıtım açısından daha iyi olurdu.
Kadro çok iyi. 60 dakika olması çok çok daha iyi. İnşallah iyi bir iş olur. :)
Umarım tutar da diğerlerine örnek olur.
Beklediğim günde yayına çıkacak. Kanal artık reyting alamadığı işlere yavaş yavaş yol verip, yeni ve taze işlere şans vermeli.
Tanıtım neden sadece Doğu Demirkol üzerine? Basit olmuş bence.

Tanıtım ile tarihi vermek nedir? En az 1.5 - 2 hafta tanıtım yapılıp öyle veseydiniz tarihi acelenize ne oldu?
Diziyi merak ediyorum. Ekranda resmen komedi dizisi kalmadı. O yüzden izlemeyi düşünüyorum. 60 dakika olması da çok iyi. Yalnız fragman hiç mi ilgi çekici olmaz.
İlgi çekici duruyor. :D Arkasında kimler var bu işin? Senarist, yönetmen vs?

Yeni bir Leyla ile Mecnun kolay kolay gelmez ama 60 dakika olması umut verici gibi. (60 dakika da çok uzun bir süre aslında komedi için)
2. fragman:

• Beğendim
Reactions: bazinga
Şimdi fark ettim de Ece Çeşmioğlu kankasının (Farah Zeynep Abdullah) yeni sevgilisiyle partner. Aralarında ne goygoy dönüyordur şimdi. :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz