TRT 1'in Bu Sezonki Başarısının Sırrı Ne?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061

Bu sezonun en çok izlenen kanallarından olan TRT 1'in başarısının sırrı ortaya çıktı.

Uzun süredir özel kanallarla olan rekabetinde geri kalan ancak bu sezon 'Masumlar Apartmanı', 'Uyanış: Büyük Selçuklu', 'Teşkilat' ve 'Gönül Dağı' dizisiyle haftanın 4 günü zirveye oturmayı başaran TRT 1'in bu sezonki başarısı, "talebe göre dizi yapma" formülünden kaynaklanıyor. Genel müdür İbrahim Eren tarafından Ali Eyüboğlu'na yapılan açıklama şöyle:

Her türden çok iyi bir dizi ile seyirci karşısında çıktılar

Tarih:Uyanış
Dram:Masumlar Apartmanı
Aksiyon: Teşkilat
Komedi,Dram:Gönül Dağı

Vizyon ve iyi bir strateji ile aradıkları başarıyı buldular,bence gelecek sezonda Alparslan,Barbaroslar ve Mevlana gibi dizilerle özellikle AB ve ABC1'de açık ara zirvede olacak TRT1.

Son düzenleme:
Tarihi dizilerle başarıyı yakalıyor TRT Masumlar apartmanı da iş yapıyor izleniyor ben izlemiyorum o ayrı mesele☺

Reactions: Doğan
Artık millet kimin elinin kimin cebinde olduğu dizileri izlemek istemiyor, TRT'de bunu fark etti son zamanlarda ve yapımlarını bu şekilde yapmaya başladı. İlgi de gördü ve görmeye devam edecektir.

Çocuklar İçinde Tozkopran .Aile komedi Seksenler.Polisye Macere aksiyon Teşkilat.TRT okul gibi zaten.Bide Acemi anneler var oda harelde dram.4 günü özetleriyle beraber çok başarılı

Tebrikler.

Trt1 tarihindeki en başarılı sezonunu geçirmiş olabilir.(Tek kanallı yıllar dışında.😀)

Gönül Dağı ve Masumlar Apartmanı diğer dizilerden farklılar ve içlerindeki hava insanları çekiyor ama zirveyi kaptırdılar ara vermeden önce.

Uyanış ve Teşkilat için konuşmuyorum çünkü onlar belli bir kesimin zaten sahipleneceği dizilerdi, öyle de oldu. Tabi her şeyin asıl hali buysa.

Reactions: 12.Adam