Yeni projeler çok.Bence de ona 70 yeterdi. Aslında geç olsun güç olmasın diyeceğim de bitirmezler onu.
Yeni projeler çok.Bence de ona 70 yeterdi. Aslında geç olsun güç olmasın diyeceğim de bitirmezler onu.
Öyle de yapar bence.Yeni projeler çok.Bence onu bitirip Gönül Dağı dizisini koysun yerine.
Onun kadrosu Kalk Gidelim'in kadrosundan daha iyi olduğu için devam ettirir bence ya.Öyle de yapar bence.ama Tövbeler Olsun bitecek gibime geliyor.
Ben reytinge bakıyorlar diye biliyordum.Onun kadrosu Kalk Gidelim'in kadrosundan daha iyi olduğu için devam ettirir bence ya.
Parayı her türlü kazandıkları için umurlarında olduğunu zannetmiyorum.Ben reytinge bakıyorlar diye biliyordum.
Dizininin çekimleri başladı mı ki?Benim abim oynuyor dizide bakalım ınsallah guzel bir dizi olur
E mantıken iyi kadronun gideri de çok.Parayı her türlü kazandıkları için umurlarında olduğunu zannetmiyorum.
TRT bu kadar diziyi ne yapacak.
Konuda kaç kere Barbaros ismi geçmiş.
Oyuncular kimler olacak bakalım?
İsim günlük dizi için müsait duruyor.
Eğlenceli bir iş ortaya çıkabilir, aklıma 'Umutsuz Ev Kadınları' geldi.
Değişik birşeye benziyo bakalım oyuncular kim olacak
Yenilmedik vergi bırakmadınız yeter..
E mantıken iyi kadronun gideri de çok.
Doğru, onun da öyle derdi var.E mantıken iyi kadronun gideri de çok.
Umarım kısa bir süre.Doğru, onun da öyle derdi var.O yüzden Kalk Gidelim'e devam.
Günlük diziymiş, kadroda belli olan isimler de var. Konuya eklendi.
Bende öyle zannetmiştim, hatta gününü de Pazar yapmıştım.Haftalık dizi sanmıştım
Aynı fikirdeyim.Begüm Topçu gire gire bu diziye mi girdin.
Deniz Yıldızı'nda oldukça beğeniyordum oyunculuğunu falan ama bu diziyle dönmesi çok üzücü. Daha iyi yeri hak ediyor.Aynı fikirdeyim.
Yapıyorum bu işi be.Günlük diziymiş, kadroda belli olan isimler de var. Konuya eklendi.
Trtnin şuanda gönül dağı dizisini koyabileceği tek gün Perşembe galiba her gün dolu artıkYeni projeler çok.Bence onu bitirip Gönül Dağı dizisini koysun yerine.
Deniz yıldızı gibi bu da 1000 bölüm sürmesinDeniz Yıldızı'nda oldukça beğeniyordum oyunculuğunu falan ama bu diziyle dönmesi çok üzücü. Daha iyi yeri hak ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?