TRT 1'den Yeni Bir Dizi Daha!

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
[h=2]TRT 1'de yakında yeni bir dizi daha ekrana gelecek...[/h]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]TRT 1'de yakında 'Arabulucu' adında yeni bir dizi ekrana gelmeye hazırlanıyor.
[/FONT]

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Son yıllarda hızla artan boşanmalar ve sonrasında yaşanan aile dramları ilk kez bir televizyon dizisine konu oluyor.

Yapımcılığını Atalay Taşdiken'in üstlendiği ve Murat Saracoğlu'nun yönettiği dizide en son Bizim Yengi'de rol alan Şebnem Bozoklu, Cemal Toktaş ve Gonca Vuslateri gibi isimler oynayacak.

Konunun, her bölümde değişeceği dizide yukarıda adı geçen üç oyuncunun dışında her bölümde farklı oyuncular kamera karşısına geçecek. Boşanmak üzere olan çiftlere kısaca, 'telafisi varsa bir kez daha düşünün...' diyecek olan dizinin senaryosu, gazete sayfalarına düşen, daha doğrusu yaşanmış olaylardan uyarlanıyor...

ŞİDDET VE ALDATMA, KONUMUZ DEĞİL

Gerek senaryosundaki sahicilik, gerek oyuncu kalitesiyle 'Arabulucu'nun çok iddialı bir proje olduğunu söyleyen Taşdiken'in amacı; toplumda farkındalık oluşturarak, bitmek üzere olan evliliklere bir şans verilmesini sağlamak. Toplumda çığ gibi artan boşanmalara farklı bir yerden bakacak olan dizide, telafi edilebilir noktadaki boşanma olayları için; 'bir durun, boşanma sadece sizi değil, herkesi ilgilendiriyor...' denecek. Her hafta değişen oyuncu ve hikâye örgüsüne dizinin ana karakterlerinin kendi içindeki hikâyeleri de eklenecek. Bunun sosyal sorumluluk projesi olmadığının altını özellikle çizen Taşdiken, bu kavramın içinin çok kirletildiğinden şikâyetçi.

Dizi ile ilgili önemli bir ayrıntıyı ise şöyle açıklıyor yapımcı: "Koca dövüyor, kadın aldatıyorsa 'oturun boşanmayın' demiyoruz. Daha çok izleyici vicdanında 'bunların meselesi hallolur' dedirtebileceğimiz konuları ekrana taşıyacağız. Toplumda çok karşılığı olan, herkesi ilgilendiren bir konu boşanma. 20 yıl öncesine kadar 'ailemiz sağlam' diye övünürken, bugün geldiğimiz nokta içler acısı. Buradan yola çıktık. Güzel bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. İnşallah muvaffak oluruz."

Çekimlerine 10 Nisan'da başlanacak olan 'Arabulucu' TRT 1'de ekrana gelecek.

Yapımcılığını Atalay Taşdiken'in üstlendiği ve Murat Saracoğlu'nun yönettiği dizide Şebnem Bozoklu, Cemal Toktaş ve Gonca Vuslateri gibi isimler rol alıyor.

Yusuf Bülbül / Zaman
[/FONT]
 
Tutacak bir konusu var. Halkımız maalesef böyle dizileri seviyor. TRT 1 adına iyi oranlar alabilir :)
 
yazın yayınlanırsa film tutar.. şebnem bozoklu haricinde diğer oyuncuları tanımıyorum.. filmde konular değişiyorsa sanırım kanıt gibi bişey olacak.. şebnem bozokluyu komedi harici izlemedim komedi filmleri başarılı.. dramda ne kadar başarır bilemem..

böyle diziler daha çok samanyoluna yakışırdı ama trt her gittikçe samanyolu çizgisine yaklaşıyor yakışır:) filmin sonunda işi kısmet nasibe bağlamasalar bari:)
 
Çok da gerek yoktu. Flash, Samanyolu ve Kanal 7 yetiyordu. :)
 
stvde de benzer bir dizimsi bişey vardı. eyvah boşanıyorum tarzı :) bakalım nasıl bişey ortaya çıkacak. boşanmaları engeleyebilecek mi
 
İşte Şebnem Bozoklu'nun Yeni Dizisi

İşte Şebnem Bozoklu'nun Yeni Dizisi : Arabulucu


http://www.***/wp-content/uploads/2012/03/sebnembozoklu7060.jpg

Şebnem Bozoklu, 'Bizim Yenge'nin ardından bu kez ödüllü yönetmen Atalay Taşdiken'in yapımcılığı üstlendiği TRT için hazırlanan Arabulucu dizisinde oynayacak. Rol arkadaşları ise Cemal Toktaş ile Gonca Vuslateri.'Küçük Hanımefendi' dizisinin yapım şirketi At Yapım, yine TRT 1 için yeni bir dizi hazırlıyor.
'Her evlilik ikinci bir şansı hak eder' sloganıyla çekilecek olan yeni dizide son olarak 'Bizim Yenge'de rol alan Şebnem Bozoklu'ya, Cemal Toktaş ve Gonca Vuslateri gibi başarılar oyuncular eşlik edecek. Çektiği 'Mommo ' Kız Kardeşim' filmi 28 ödül birden kazanan At Yapım'ın patronu Atalay Taşdiken, cast çalışmaları süren ancak ismi kesinleşmeyen dizinin bir boşanma projesi olduğunu anlattı.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Umarım "Küçük Hanımefendi" dizisinin kalitesinden olabildiğince uzak, 'Mommo ' Kız Kardeşim' filminin kalitesine ise olabildiğince yakın olur dizi. :)
 
dizinin güzel olabileceğini tahmin edebiliyorum ama diziyi izlemicem :D