TRT 1 Genel Müdürü: "Biz Acun'u Almayız"

Bu zaman kadar yüzüne bakmadiğim kanalı sosyal medya etkisiyle artık göz atar oldum ve gayette kendine yakışır işleri oldugunu gösteriyor.Acunu almam demiş ama günümüzün populer isimleri zamanla şöhretlerini kaybettiklerinde TRT-1'e düşüyor.Görüceksiniz Acun'da TRT-1 yollarına düşecek birgün...

EUvision'da Tarkan resmen garanti istemiş."Neden" diye sorananız var mı? Çünkü Tarkan'da biliyor kendinin sadece TR'de şişirilmiş popstar oldugunu.Tarkan'ı "biz" çok abartiyoruz bence.Tarkan'nın eskisi gibi ne bende nede çevremde etkisi yok sıradanlaştidiğini var sayıyorum.Hala Kral TV bile ödül gecelerinde Tarkan'a çok sükse yapiyor.Sanki 90'lardayız.Yıl olmuş 2012 adam hala ne Amerikayı feht edebildi nede Avrupa'yı.Bi Rusya'da şöhret yakaladı( 99* muck muck ile) orda da zaten artık isim olarak biliniyor.Geçenlerde Olimpiyat yarişmlarinda TRT-3 muhabiri rus yarişmacıya Tarkan hakkındaki soruyu kendisi sordu kızın tepkisi sadece "evet Tarkan'ı tanıyorum" gibi alalade bi söyleşi vardi.Aama bizim basın nasıl haber yapti "Rus yarişmacının Tarkan hayranliği" başlıklarla süsledi.

TRT sakin sessiz bi yukselişte böyle devam etsin.Birakın kazanmayalım EUvision'u Sertab Erener kazandıda noldu? Yinede yılda birkez olsun heyecan yaratan bizi birlikte tutan bi yarişma "katilmıyacağiz bu sene" gibi bi düşünce tarzını çok sacma buluyorum zaten...Ve bu fikirden de uzak dursunlar.

Eurovision'da her sene kimin 1.olacağı bellidir.

İbrahim Şahin'in de bunu bilmesine sevindim. Yaklaşık 40 kere katıldık yarışmaya. Artık Eurovision'un miadı doldu.

Ben de çekilmeliyiz diyorum. Yarışmanın kazanan kazanmayan hiçbir ülkeye faydası yok. Hiçbir gösterişi de kalmadı. Ahh eskiden ne güzeldi.

Olimpiyatları almaya bakalım. Olimpiyat prestijdir, tanıtımdır, paradır.

Olimpiyat 2020 İSTANBUL!

Napoleon Bonaparte, İstanbul'a gelip hayran kaldıktan sonra diyor ki;
Dünya tek bir ülke olsaydı başkenti "İstanbul" olurdu.

Son düzenleme: