TRT 1 Genel Müdürü: "Biz Acun'u Almayız"

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Türkiye'nin Eurovizyon 2013 katılmayabileceğini belirterek, "Benim bile önceden öğrendiğim ismin birinci olması şov. Birincinin kim olduğunun belli olduğu yarışma, yarışma değil şovdur. Katılmamayı da bir alternatif olarak ortaya koymak lazım" dedi. Şahin, "Hizmet alımını dışarıdan yapmak istedim, sendika istemedi. KPSS'den gelen, alacağımızın 4 katı içinden ben de şimdi bana en yakın olanı alıyorum" diye konuştu.

TRT Genel Müdürü Şahin, önceki akşam TRT'nin Oran'daki yerleşkesinde, basın mensuplarına iftar yemeği verdi. Şahin, yemeğin ardından gazetecilerle yaptığı sohbette, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şahin şunları söyledi:

EUROVİZYON ŞOVA DÖNDÜ: Azerbaycan'da yapıldığı için özel bir durum oluştu. Can Bonomo yarışmayı iyi götürdü. Kimi götürseniz eleştiri alıyorsunuz. Arkadaşlarımızla, 'Azerbaycan olmasaydı katılmasak ne olur?' diye tartıştık. Tarkan çok sevdiğimiz bir dostumuz. Kendisiyle konuştum. 'Birinci olacaksam katılayım, ikinci olacaksam bu benim kariyerimi sarsar. Bunun dışında beste olsun, güfte olsun, ne isterseniz o katkıyı yaparım' dedi. Bazı ülkeler arasında açıkça paslaşma var. Ben, İsveç'in birinci olacağını biliyordum. Benim bile önceden öğrendiğim ismin birinci olması şov. Birincinin kim olduğunun belli olduğu yarışma, yarışma değil şovdur. Katılmamayı da bir alternatif olarak ortaya koymak lazım.

GOOGLE TV: Google müstakil bir tv kanalı kuruyor. Yarın bizim ulusal televizyonlarımız da bugün yerel kanalların olduğu konuma düşecek. Yeni ortamda rekabet edebilmek için kaliteli içeriği artırıyoruz. Dünyada yeni medya diye tabir ettikleri, sosyal medyayı da kapsayan bir alan açılıyor. Orada biz yerimizi tam alamazsak maalesef geride kalıyoruz.

ACUN'U ALMAM: Acun Ilıcalı bir fenomen, başarılı. Ama bir kanala gittiğinde o kanala katkı sağlamıyor. Kanal ona katkı sağlıyor. 70 milyon liralık bir parayla transfer oldu. Programlarını sergilemesi gerekiyor. Bunun için 2-3 günü vermeniz lazım. Biz Acun'u almayız. Ayrıca Survivor gibi programlarını TRT'de göstermemiz mümkün olmaz.

1.si Tarkan doğru konuşmuş
2.si Zaten Acun Trtyi satın alır

aga trt varya starı bile alır acun kim
devletin kanalı istediğini alır ama prensipler gereği uymaz kanala

aga trt 1 devlet kanalı para sınırsız onlarda

Tarkan gerçekten bunu mu demis: 'Birinci olacaksam katılayım, ikinci olacaksam bu benim kariyerimi sarsar. Bunun dışında beste olsun, güfte olsun, ne isterseniz o katkıyı yaparım'

Diyecek söz bulamiyorum!

Tarkan gerçekten bunu mu demis: 'Birinci olacaksam katılayım, ikinci olacaksam bu benim kariyerimi sarsar. Bunun dışında beste olsun, güfte olsun, ne isterseniz o katkıyı yaparım'

Diyecek söz bulamiyorum!
neden diyecek söz bulamıyorsun kariyeri sarsılmaz mı hem istediğiniz katkıyı yaparım demiş

alamaz
devletın boleseyler yapmaya hakkı yok kımın parasıyla havanatıcaklar trt acunu ıstesede alamaz ...

bak aga nasıl diziler yapıyo pahalı pahalı en kral oyuncuşar trt de istediğini yaparlar bizim ruhumuz bile duymaz

Trt nereye Acun'u alamıyor yahu. Trt'nin para kaynağı sınırsız... FG'den de para gelir. Para konusunda sorun yaşamazlar.

Ama Acun, Trt'ye yakışmaz bence. Trt'nin çizgisi farklı. İbrahim Şahin doğru söylemiş.

aynen katılıyorum

TRT 1'in Acun Ilıcalı'yı satın almaz. 'Alamaz' diyemem, isteseler alabilirler. İbrahim Şahin çok doğru konuşmuş. TRT 1'in bu hali çok daha iyi.

Eurovision hakkinda ve Acun hakkinda soylediklerine katiliyorum. Acun o kadar parayi alarak kendi kazanmis oluyor ama kanal zarara ugruyor. Eurovisionda da dddiigi gibi cogu ulke kendi aralarinda anlasiyor. Bu yil ben, oteki yil sen vb.

Eurovision konusu çok saçma. TRT Türkiye birinci olduğunda neden böyle bir açıklama yapmadı? Binlerce birinci olamayan ülkeler var şu ana kadar. Herşeyi bir yana bırak TRT`ye soru sormak lazım sen birinci olacağını biliyormuydun diye?