Şölen'in bize sunduğu efsane gofret. Paketinde de gösterildiği gibi yanında süt ile yiyince çok iyi oluyor ama raflardan kalkmış.
Bizim burada hala varEkli dosyayı görüntüle 98983
Şölen'in bize sunduğu efsane gofret. Paketinde de gösterildiği gibi yanında süt ile yiyince çok iyi oluyor ama raflardan kalkmış.
Hangi markette var be?Bizim burada hala varbelki gelir bitmiştir ondan yoktur. Ben sütsüz yiyiyorum süt sevmem ben
Ben Bim ve A101 de gördümHangi markette var be?
Allah allah of burda neden yok be.Ben Bim ve A101 de gördüm
Bana verseler onu 1 günde bitiririm.Şuan evde bulunuyorBir çok marka vardır. Bunu Alman marketinde aldım. Artık usandığım için fazla yemiyorum. 10lu olarak satılır 1 ay önce almıştım ama daha yarısı duruyor
Ekli dosyayı görüntüle 98985
Şu fotoğraf beni kahrediyor...
------
Allah allah of burda neden yok be.
Keşke ya. Geçen okullar açıldığında Dore bulmuştum kantinde. Bir de bundan bulsam ne güzel olur.Bim ve A101'de benzerleri var, ama hiç biri bunun tadını veremez.Bir yerde görsem de stok yapsam.
Yoo aynısı var bizim buradaBim ve A101'de benzerleri var, ama hiç biri bunun tadını veremez.Bir yerde görsem de stok yapsam.
10 dakika da bitiririmBana verseler onu 1 günde bitiririm.
Hiçbiri bunun yerini tutmaz da yine görsem alırım ama bu tarz gofretlerin hiçbirine denk gelmedim.
Valla hiç bilmiyorumşey Migros un kendi ürünü olan var yemedim hiç ondan ama görmüştüm
Dur o kadarı fazla hem insanı komalık eder hem de yerken nefes almak gerekir.Yoo aynısı var bizim burada
10 dakika da bitiririm
Valla beni etmezHiçbiri bunun yerini tutmaz da yine görsem alırım ama bu tarz gofretlerin hiçbirine denk gelmedim.
------
Dur o kadarı fazla hem insanı komalık eder hem de yerken nefes almak gerekir.
Dore'de çok güzel ya.Keşke ya. Geçen okullar açıldığında Dore bulmuştum kantinde. Bir de bundan bulsam ne güzel olur.
Al bizim yerimize de ye.Valla beni etmezdoğru ama 10 dakika da temizlerim ben vallamarkete gidince alayım bariiiğğ
Biraz pahalıydı ama paraya kıyıp almıştım.Dore'de çok güzel ya.Ama benim en sevdiğim bisküvi Eti'nin sütlü çikolatalı.
Olur yerimAl bizim yerimize de ye.
Biraz pahalıydı ama paraya kıyıp almıştım.Sütlü çikolatalı olan hangisi be?
Güzelse idare eder.Bu olabilir belki..
Bimde aldim az oncee markasi degisik ama yemedim dahaEkli dosyayı görüntüle 98985
Şu fotoğraf beni kahrediyor...
------
Allah allah of burda neden yok be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?