Müzik Tripkolic

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Arasbesk ve rapi karıştırıp ortaya güzel bir iş çıkaran (bana göre tabi, çoğu kişi beğenmeyebilir.) bir gruptu. 2007-2008 yıllarında şarkılarını herkes dinler, herkes söylerdi. Muhakkak biliyorsunuzdur.

İşte solisti Seda olan Tripkolic grubunun şarkılarından bazıları:

Bunu görünce ergenlik yıllarıma geri döndüm. Ne çok dinliyordum o zamanlar. Güzel söylüyordu ama şimdi dinlemez oldum, göz atayım bir. Gözlerinin Yeşilini Özledim iyi

Bunu görünce ergenlik yıllarıma geri döndüm. Ne çok dinliyordum o zamanlar. Güzel söylüyordu ama şimdi dinlemez oldum, göz atayım bir. Gözlerinin Yeşilini Özledim iyi
Senin hatırlayacağından emindim, aynen o yıllar ne dinlerdik.
Annemin o eski kötü telefonu vardı, gizliden kaçırır arkadaşlarla bu şarkıları dinlerdik, cips kola çekirdek.. Duygulanıyor insan.

Birde Eksik Etek vardı.ss
Tripkolic'in değildi o.

Biliyoruzda o dönemlerde oda meşhurdu.

Gençliğimizin bir diğer deyişle ergenliğimizin bir numaralı şarkısıdır

Hiçbir zaman dinlemediğim 5-4 yıl öncesine kadar ünlü olan müzik grubu, kötü müzik yaptıklarını düşünüyorum

İnternetimi eve yeni yeni cekmişim. Şarkı filan indirme keyfisi yaşarken heryerden bu tur şarkılar fırlıyordu. Nesliniz tükendimi laaan? Fosil olun inş!

Şimdi bi dinliyim dedim. 2013 de albüm yapmış. ondada efsane şarkılar var.Cidden bu kızın şarkıları şuan piyasada ki şarkıların yarısınının fazlasından kalitelidir