Müzik Tripkolic

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Arasbesk ve rapi karıştırıp ortaya güzel bir iş çıkaran (bana göre tabi, çoğu kişi beğenmeyebilir.) bir gruptu. 2007-2008 yıllarında şarkılarını herkes dinler, herkes söylerdi. Muhakkak biliyorsunuzdur.

İşte solisti Seda olan Tripkolic grubunun şarkılarından bazıları:

Bunu görünce ergenlik yıllarıma geri döndüm. Ne çok dinliyordum o zamanlar. Güzel söylüyordu ama şimdi dinlemez oldum, göz atayım bir. Gözlerinin Yeşilini Özledim iyi :D

Bunu görünce ergenlik yıllarıma geri döndüm. Ne çok dinliyordum o zamanlar. Güzel söylüyordu ama şimdi dinlemez oldum, göz atayım bir. Gözlerinin Yeşilini Özledim iyi :D
Senin hatırlayacağından emindim, aynen o yıllar ne dinlerdik. :( Annemin o eski kötü telefonu vardı, gizliden kaçırır arkadaşlarla bu şarkıları dinlerdik, cips kola çekirdek.. Duygulanıyor insan. :D

Birde Eksik Etek vardı.ss :( :D
Tripkolic'in değildi o. :D

Unutmuşsun sen benim gözlerimin rengini vardı, onu severdim. :D
Birde bu. :D
3-265-e250.png-Basic-size-300x400.jpg

Hiçbir zaman dinlemediğim 5-4 yıl öncesine kadar ünlü olan müzik grubu, kötü müzik yaptıklarını düşünüyorum :(

İnternetimi eve yeni yeni cekmişim. Şarkı filan indirme keyfisi yaşarken heryerden bu tur şarkılar fırlıyordu. Nesliniz tükendimi laaan? Fosil olun inş!:praying:

Şimdi bi dinliyim dedim. 2013 de albüm yapmış. ondada efsane şarkılar var.Cidden bu kızın şarkıları şuan piyasada ki şarkıların yarısınının fazlasından kalitelidir :)