TRGamer 5.Bölüm

puanınız kaç ?

• 10

Oy: 8 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• Kullanılan toplam oy
    8

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
hepiniz 5.bölümümüze hoşgeldiniz.bugün size tanıtacağımız oyunlar take on mars ve the sims 4 olucak hepinize iyi okumalar diliyorum.

Take On Mars

Farklı bir tarz uzay simülasyonu olan Take On Mars, Mars yüzeyini inceleyen insansız uzay araçlarını kontrol edebildiğimiz bir oyundur. Oyundaki Mars yüzeyleri gerçek uydu verileri ile hazırlanmıştır. Bir çok araç çeşidi bulunmaktadır. Editör modu ile oyuncuların yeni mekanlar tasarlamasına olanak tanır.
ArmA'nın geliştiricisi Bohemia Interactive tarafından geliştirilen bizi Mars simülasyonu Take On Mars için ilk video geldi.
1 Ağustos'ta Steam'de "early access" sürecine girecek olan oyunun fiyatının 13 dolar olacağı açıklandı. Bir çok uzay aracını kontrol edebileceğimiz simülasyondaki Mars üzerindeki bütün mekanlar gerçek uydu verileri kullanılarak oluşturulmuş.
Son olarak çıkış tarihinin açıklanmadığını belirterek sizleri video ile baş başa bırakıyoruz. İyi seyirler.

The Sims 4

Hayat simülasyonu olan The Sims serisinin 6 Mayıs 2013'te duyurulan yeni oyunu The Sims 4 eski oyunlarındaki gibi Maxis tarafından geliştirilmektedir. PC ve MAC için gelen The Sims 4 çevrim dışı olarak oynanabilir.
E3'te gösterilen ve büyük ilgi toplayan The Sims 4 için bugün yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Daha akıllı Simler'imizin olacağı ve bu Simler'e kişilik bile verebileceğimiz söyleniyor bu oyun için. Heyecanlanmadık değil.
The Sims 4: Stories adlı fragman ile oyun hakkında daha fazla şey öğreneceksiniz.
Et yiyen çiçeklere dikkat edin, iyi seyirler.

5.bölümümüzün sonuna geldik.Cuma günü yeniden birlikte oluncaya dek hoşçakalın!

Guzel olmus.Sims 2 oynamistim zamaninda sims 4 oynayamam :(
@Çiğdem- sende seviyormusun Sims :)
hahah zamanında çok oynuyordum tamamen aklımdan çıkmısss bende 1 veya 2 oynuyordum galiba ayoll oyundakı kadına ev yapıyorum güzelce kadın gidiyorr parkta yatıyor yaa hahah :F hırsız evime giriyor evimden klozeti çalmış yanı tuvaleti çalmış sadece birde kahkaha atıp gülüyor iyi birşey yapmıs gibi hahah :F

@Çiğdem- benim oynadigimda evime hic hirsiz girmiyodu hep yangin cikiyodu.Mesela ben kadinla kocayi yataga attim sonra cocuklari oluyor pat yangin.... Yangindan kacmiyolarda .Sonra öluyolar ve bebekle ben ilgileniyorum.Ama Allahtan biraz cabuk buyuyodu bebek :) bide para hilesi vardi hep onu yaziyodum :)

@Çiğdem- benim oynadigimda evime hic hirsiz girmiyodu hep yangin cikiyodu.Mesela ben kadinla kocayi yataga attim sonra cocuklari oluyor pat yangin.... Yangindan kacmiyolarda .Sonra öluyolar ve bebekle ben ilgileniyorum.Ama Allahtan biraz cabuk buyuyodu bebek :) bide para hilesi vardi hep onu yaziyodum :)
para hiilesini bende kullanıyordum :F kadına güzel bir ev tasarlıyorum eşyalar falan kadın parkta aytıyor haha :F bana her oynadığımda hırsız geliyordu sadece tuvaleti çalıyor yanı klozeti çalıyor ve piss piss gülüyorr ben bunun sebebini çok araştırdım neden klozeti çalıyorda gülüyor diye bir öğrendimki cnm meğerse evimdekı en değerli eşya para olarak klozetmiş hahahah en değerli eşyayı çalıyormus yanı :F:F

@Çiğdem- ben evin her yanina alarm koyuyordum giremiyolardi.Hirsiz klozeti calip calip güluyo ha.Hep ilhinc seyler sana denk geliyor bana 1 defa hirmisti galiba ondada tvmi alip gidiyordu ama polisler alarmdan dolayi geldiler.Yani Klozet caliyo hi :) evdeki en degerli seyin klozet olmasida sasilasicak sey gidip altin klozetmi aliyodun kadina.Kadinin parka gitmeside ayri komediymis.Mis gibi evin var gitsene evine :)

@Çiğdem- ben evin her yanina alarm koyuyordum giremiyolardi.Hirsiz klozeti calip calip güluyo ha.Hep ilhinc seyler sana denk geliyor bana 1 defa hirmisti galiba ondada tvmi alip gidiyordu ama polisler alarmdan dolayi geldiler.Yani Klozet caliyo hi :) evdeki en degerli seyin klozet olmasida sasilasicak sey gidip altin klozetmi aliyodun kadina.Kadinin parka gitmeside ayri komediymis.Mis gibi evin var gitsene evine :)
hahahha kaınıda benim tipimde yapıp çiğdem koyuyordum adını oyüzden tuhaf şeyler oluyor galiba :F gece oluyor evinde yatmıyor çatlak gidiyor parkta uyuyor hahah :F
hırsız her geldiğinde klozetimi çalıyor evet bunun sebebide dediğim gibi evimdekı en değerli eşya klozet oluyormus :F senin televizyondur en pahalısı
benimki klozetmiş :F:F

Ooo sims 4 ün baya özellikleri artmış aslında alıp oynamak lazım da işte bu ara bi pes ve fifayı denicemyoğunumda hem belki yeni sezond aolabilir tatil öncesi oyunları kafama takmıyım :) puanım 10 bu arada eline sağlık güzel tanıtıyorsun