TRGamer 3.bölüm (yeni bölüm)

3.bölümü beğendiniz mi

• beğendim

Oy: 5 100.0%
  • beğenmedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
evet hepiniz 3.yeni bölümümüze hoşgeldiniz.bugün tanıtılıcak oyunlarımız risen 3: titan lords ve dawngate olucak.

Risen 3: Titan Lords
aksiyon / RPG türündeki Risen serisinin üçüncü oyunudur.

şimdi oyunumuzun oynanış videosuna bakıcaz.

Risen hayranlarının dikkatine; bu haber sizler için. Kısa zaman önce sizlerle Risen 3: Titan Lords'un özel yayınlanan fragmanını paylaşmıştık. Bugün gelen video ise, amatör bir kamera tarafından çekilmiş bir Risen 3 görüntüsü olarak bizleri karşıladı.
Büyük ihtimalle Piranha Bytes bunu gördüğünde memnun olmayacak, fakat o zaman kadar en azından izleyebilme şansınız yüksek. Videonun ise Role-Playing Convention 2014'te çekildiği biliniyor.
Detayları takip edeceğiz, iyi seyirler.

biraz uzun ama kusura bakmayınız efendim

şimdi diğer oyunumuz yani dawngate'e geçiyoruz.

Dawngate

EA'nın duyurduğu Waystone tarafından geliştirilen yeni MOBA oyun Dawngate Nisan 2013'te ilk kez duyuruldu. Mayıs ayında kapalı betası başladı. Oynanış ve görünüş olarak ünlü MOBA League of Legends ile benzerlik gösteren oyunun kendine has koridor yapısı ve oynanışa etki eden faktörleri ile diğer MOBA'lardan ayrılır.

Son dönemde birçok yapımcının el atmaya başladığı MOBA türünden bir örnek daha karşımızda.
Dawngate isimli oyunumuz henüz kapalı beta aşamasında. Efe de bizler için betada olan bu oyuna bir İlk 8 Dakika çekerek, oyun hakkındaki izlenimlerini paylaşıyor.İzliyoruz..

evet 3.bölümümüzün sonuna geliyoruz.gelecek hafta yine cuma ve pazar akşamları birlikte olacağız.hoşçakalın!