TRGamer 1.Bölüm -Yeni Program-

puanınız kaç ?

• 10

Oy: 7 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    7

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
Evet değerli izleyiciler hepiniz programımıza hoşgeldiniz.Bu programda sizlere oyyunları anlatacağız.Müsade ederseniz başlıyoruz.

EA Sports UFC
EA'in Fight Night'tan sonra uzun zamandır yeni gözdesi olan UFC yeni oyunuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Serinin son üyesi etkileyici grafikleri ve oynanış mekanikleriyle adından söz ettireceğe benziyor.

EA'in yeni oyun motoru Ignite ile birlikte spor oyunlarının kalitesi de bir kademe artmış durumda. Bu kademenin en önemli göstergelerinden bir tanesi de PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülecek olan EA Sports UFC.

17 Haziran tarihinde piyasaya çıkacak olan oyun, sunduğu grafikler ve gerçekçi oynanışla birlikte oyuncuların dikkatini çekmiş durumda. Yakın bir zaman sonra demosu gelecek olan oyunun bu sürümünden çekilen oynanış videosunu ise aşağıda bulmanız mümkün.
İşte oyunun oynanış videosu

http://www.izlesene.com/video/ea-sports-ufc-bruce-lee-oynanis/7550335

2.oyunumuza geçiyoruz.

SNİPER ELİTE 3

Sniper Elite 3, adından da anlaşılacağı üzere sniper rolüne büründüğümüz bir oyun. Serinin üçüncü oyununda en çok göze çarpan detay açık dünya tarzındaki oynanışı.

Diğer FPS'lere göre daha farklı bir tarzı bulunan ve bir keskin nişancı olarak yer aldığımız Sniper Elite serisi oyun dünyasında oynanışından daha çok x-ray ölüm efekti ile biliniyor. Bu özelliği yeni oyunu Sniper Elite 3'te bir adım öteye taşıyan oyun bunu gözler önüne sermekten de çekinmiyor.
Yayınlanan oyun içi video keskin nişancı tüfeği ile düşmanların kemiklerini parçalarken bizlerde istemden de olsa acımayla karışık "ayyy" efektinin oluşmasına neden oluyor. (Özellikle de son görüntüde.)
PC, Xbox One, PS4, PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen Sniper Elite 3, 27 Haziran tarihinde raflardaki yerini alacak. İyi seyirler.

http://www.izlesene.com/video/sniper-elite-3-tanitim/7073006

Programımızın sonuna geliyoruz.Bundan böyle haftada iki gün Cuma ve Pazar günleri ekranlarınızda olacağız.

ben oyunlardanda anlamıyorum malesef fazla 🙂🙂 ama 10 veriyorum yine destek amaçlı :bhr:

Güzel bir çalışma olmuş @kvp-medya emeğine sağlık.Devanımı beklerim :D

Sniper Elite oyununun Xray efekti hoşuma gitti. 1.5 ay sonra oynarım ama serinin başından başlayacağım :)

Son düzenleme: