Trendyol Süper Lig 17.Hafta Asrın Derbisi Fenerbahçe - Galatasaray

12.Adam

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,272
Puanı
1,060
Son düzenleme:
Hadi bakalım 😂

Bu maçtan 1 umudum yok yeniliriz büyük ihtimalle.Kendi sahamızda oynanacak olan maçı kazanırız.Lig o ana kadar nereye gelir bilemem..

Fenerbahçe’nin kazanmasını istiyorum ama yenilirse de bir kahkaha patlatırım Kadıköy'den duyulur.

Reactions: RüzgarGülü
İsmail Kartal, Cengiz’in mevkiye İrfancan’ı geri koyup, İsmail-Crespo merkezini kurması lazım. FB hiç bir şey yapamadan devreyi bitirdi.

Okan eğer maçı almak istiyorsa devrede Icardi - Bakambu değişikliği yapması lazım. Icardi kaç maçtır bitik durumda. Bakambu defansın arkasına bol bol sarkar.

Reactions: RüzgarGülü
Maç sabaha kadar oynansın Fenerbahçe kazanamaz. Kazanırsa Galatasaray kazanır ama ilk yarı çok cansız geçti. İkinci yarı umarım daha heyecanlı geçer. Türk teknik direktörleri bu yüzden istemiyorum sadece sonuç odaklı oynatıyorlar genelde. Hele ki gol atar da 1-0 yenerse maç hiç izlenmez full savunma

------

Cengiz top kaybedip duruyor çok sinirlendim.

İcardi ikinci yarı canlanır. Daha fırsatı olmadı oynamak için.
------

Bu dizi mi? RTÜK yok herhalde ama güzelmis dizi

Reactions: 12.Adam
Atanın alacağı bir maç olacak gibi. İrfan Can kırmızı görmeden maçı tamamlarsa helal olsun.

Reactions: 12.Adam
Boşa geçen 96 dakikam. Yine Türkiye Ligi yine umutsuzluk. Derbi diye izleyeyim dedim dayanamadım baktım. Sonuç hüsran. İlk yarı dan dun vurmalar ikinci yarı boşa kosmalar. Teknik direktörlerin vasatlığı ve teknik olamaması. Futbolcular maça konsantre değil.

Tüm klasik yöntemlerim devam etti , yenilmedik en azından @12.Adam 😅

İlk yarı ruhsuz olduğu için ikinci yarıya bakmadım bile, onun yerine gidip daha faydalı şeylere zamanımı harcadım.
Keşke baksaydın belki gol atardık neyse ki en azından yemedik.

Reactions: Dosi
Asrın derbisine bak. Top oynamayan iki rezil takım. Şu maçtan dünya üzerinde Aykut Kocaman ve Abdullah Avcı harici zevk alan kimse yoktur. Fred olsaydı FB çok rahat alırdı. İki hocanın rezalet oyun planları bize çok kötü maç izlettirdi.