2015 Trainwreck - Film Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,251
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
3152624.jpg

Trainwreck (2015)

Türü: Komedi, Romantik
Yönetmen: Judd Apatow
Senaryo: Amy Schumer

Oyuncular:
Colin Quinn
Devin Fabry
Carla Oudin
Amy Schumer
Josh Segarra

IMDb Sayfası

Filmin Özeti
Bir magazin dergisinde yazar olarak çalışan Amy -küçüklüğünden beri babasının da etkisiyle- monogamiye (tek eşlilik) inanmamaktadır. Ancak yeni makale konusunu yazarken tanıştığı yakışıklı ve başarılı spor hekimi Aaron Conners, bu düşüncesini gözden geçirip korkularıyla yüzleştirecektir.

Filmin Fragmanı

Uzun zaman önce izlediğim bir filmdi ama forumda konusunu anca açabildim. :)

Tam yorum: http://izleryazar.com/trainwreck-2015/

Yılın en çok ödül, adaylık alan komedi filmlerinden biri oldu. Amy Schumer, Amerikan komedilerinin önümüzdeki 10 yılına damgasını vuracak bir isim. Onu tanımak için iyi bir fırsat. :)

Filmde çok fazla bel altı espri var ama genel olarak baya eğlendiriyor. Amy Schumer'a karşı biraz ön yargılıydım ama sevdim. Bill Hader'ı sevmeye başlıyorum gittikçe. Brie Larson'ın çok az rolü vardı bence ama burada bile iyi oynuyor, onun sahnelerini daha da çok sevdim. Lebron James'in de ciddi bir rolü var ve filme olumlu katkıda bulunmuş. :)

Sadece gülmek, eğlenmek için izlenebilecek güzel bir atıştırmalık. Nefret edeni de çok ama ben tavsiye edebilirim. :)

6.5/10

Öncelikle bu film komedi değil, anlatmak istediği bir mesaj var. Tek eşliliğe inanmayan ve bir sürü başka erkekle ilişkisi olan Amy'nin başından geçenleri konu alan bir film.

Fazla beklentiler içine girilmeden izlenirse zevk alınacağından eminim. Oyuncular öyle uyumlu ve sempatik duruyolarki filmi mükemmel kıldılar ve hiç sıkılmadan izledim.

Amy Schumer her haliyle çok tatlıydı filmde. Oyunculuğu ve güzelliği şahaneydi. Bill Hader'ı Brooklyn Nine-Nine'da pek turmamıştım ama bu filmde gayet iyiydi. Brie Larson baya güzelmiş, Room filminde oynadığı karakter ve ruh halinden olsa gerek tam anlayamamışım. LeBron James ise büyük renk kattı filme. Aaron basketbol oyuncularına bakan bir doktoru canlandırdığı için uyumlu gözüktüler. Yani gereksiz bir rolü yoktu.

Kısaca güzel, keyifli bir film olarak tavsiye edeceğim bir yapım.

7/10