Trabzonspordaki Taraftar Baskısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,349
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Dünya'da eşi ve benzeri az görünen bir olaydır. Trabzonspor'un başarısızlığının en büyük nedenidir.

Fenerbahçe de early 1980'lerden beri lig şampiyonu olamasa taraftarın daha büyük bir tepkisi olacağını düşündüğümden dolayı haklı bir baskıdır.Haklı oluşu bu baskıyı iyi bir şey yapmıyor o başka.

ben öyle düşünmüyorum baskı herzaman gerekli biz takımını en çok seven taraftarız size diye bilirim biz eski trabzonu istiyoruz fenerbahçenin korktuğu rıdvan dilmenin ligi hesaplarken ts fb maçlarına fbde oynarken 0 dediği günleri istiyoruz ve bu baskı haklıdır...

Haklı bir baskı olabilir; ama özellikle bu konuyu açtığım dönem bu baskı takıma çok büyük zarar verir hale gelmişti. Takım kendi sahasında kazanamıyor, deplasmanda daha iyi skorlar alıyordu...
Şenol Güneş'in Trabzonspor'un eski günlerine dönmesinde büyük katkısı olacağını düşünüyorum. Ama şampiyonluk biraz zor...

Eğer adam olup hocalarını en az 3 yıl tutarlarsa şampiyonluk gelir.Hatta UEFA bilmem ne ligi'nde başarı da gelebilir.Vaktinde psikopat Liverpool'u yenen takım da bu takımdı...

Galatasaray'da da olsa ya bundan.Belki bir şeyleri değiştirebiliriz...