Trabzonspor - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️

Sosa ve Novak'ın FB'ye gidip başarısız olması sonrasında sezon başında Salih Uçan'ın bizi seçmeyip BJK'de patlaması ve en önemlisi Dorukhan'ın muazzam performansı yurt içi transferde topçuların aklında Trabzonspor'u ve yönetimini hiç efor sarf ettirmeden net ilk sıraya koymuştur.

Dorukhan transferi bizim için bir milat olabilir. Sakatlıktan çıkıp kariyeri düşüşte olsa da tüm çevresi İstanbul'da olan 25 yaşındaki topçuyu bir şekilde Trabzon'a getirip performansına pik yaptırmak önemli bir olay. Özellikle Avcı hoca daha gözde bir konuma geliyor.

Az önce A Spor'da yayına çıkan Ulaş abinin dediğine göre şimdiden gelecek sezon 11'de oynayabilecek iki oyuncuyla prensipte anlaşmışız.

Normalde Alanya çekindiğim bir deplasmandır ama hocaları Farioli olunca bu değişiyor. Sıkıcı bir maç olacaktır. Rakibin stoperlerini düşününce Cornelius mutlaka bir skor katkısı yapacaktır. Bakasetas'ın da kesin golü var.

Oynadığımız futbola bayıldım. Bu takımın bu ligdeki standartı budur. Apayrı keyif alıyorum şu an maçtan. Muhteşem. Kontraya sefere çıkar gibi çıkıyoruz. Hocam orta sahaya iki dinamo birden koyunca beklere o özgürlüğü vermiş. Keyif komasına girecekmişim gibi izliyorum o çıkışları.

Nerede o hocam hep tek farkla yeniyorsunuz diyen gazeteci? Oğlum bu Apo kinci bak sakın karşısına çıkma. O kadar övdükleri Farioli'nin kalecisinin ağzına kadar baskıyı bir yapar aklınız yerinden çıkar. Biz attıkça bunlar aynı şekilde çıkmaya çalışıyor. Hayır dayı biz atarız sıkıntı yok da ne bilim yani.

Cornelius ve Bakasetas ağır fiziksel farkları olduğunu her pozisyonda gösteriyor. Baka sakatlık öncesi durumuna gelmiş boğa gibi olmuş kirvem. Bugün Visca yok ama Waka şov var. Bir maç sağ tarafı kullanıyoruz bir maç sol tarafı. Diğeri dinleniyor falan lükse bak ve bu 3 sezon daha sürecek. Abdüş sende Mayıs'a kadar covidsin kardeşim hazırla vücudunu.

Reactions: DarkLegenD
Abi Ramazan ayına girmeden şu işi bitirelim. Ramazan'da içersin içemezsin kavgasına girmek istemiyorum. Bakın rica ediyorum.

Normalde 7-8 olurdu da 4. golden sonra Alanyaspor taraftarı alkışlayınca saygı gösterip rölantiye çektik.

Bir maçta da Taha - Ahmetcan ikilisinin görmek istiyorum. Hugo kupa maçından önce dinlensin. Artık yeni hedef Ziraat zaten.

Sende onlardan biri misin?
Hayır ya.

TS acımış maçı izlemeye gerek yok ilk yarı 4-0 bitip ikinci yarı durması yeterli