Trabzonspor - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️

Bakasetas suratından belliydi iyi kullanamayacağı

İlk 45 Hüseyin Türkmenin topla çıkarkenki hataları dolayısıyla sekteye uğradı 30'a kadar top oynayamadı Trabzonspor. (Bu süreyi isteyen kendine göre uzatabilir.) Orhan hoca belki düşünmüyordu değişmeyi ama Abdülkadir zorunlu değişikliği yüzünden TS'nin oyununun temposunun yükseleceği aşikardı. Gol dışında Giresun gelebildi mi hatırlamıyorum. Zaman zaman güzel paslaşmalar yaptılar. Malum şahsı atladığımı zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Ahmet Can Kaplan (Gün artık onun günüdür) ile artık oynarım ama o şahısı artık kadroya almam. İstediği yere istediği kadar koşabilir. Cornelius bir pivot santrofor ne yapması gerek ise onu yaptı. Top indirdi, alan açtı, gol attı ve penaltıyı da aldı. Bu takımın penaltıcısı Bakasetas bu Avrupa maçlarından beri belli bir şey burada okeyiz. Ama ikinci için başka birisine izin veremez miydi tartışma konusu. Sonucu onun için büyük yıkım oldu. Ts'nin bu maçtan kazanımı aslında maçın son dakikası olmasa çok net Bakasetas ve bir sol bek nasıl olmalı cevabını veren Tymoteusz Puchacz oldu. Nwakaeme, Hamsik ve Djaniny ile takımın çok güzel bir yere doğru gideceği aşikar. Sağlık olsun. 1 Puanımı alayım.

Ve Enis Destan geldi. Yunus Emre Sel ve Sefa Can Konuksever bu gece Kap açıklamasının geleceğini söyledi. Hasan Tuncel'de Aral Şimşir transferinde ufak pürüzlerin kaldığını bildirdi. Büyük ihtimal Aral da olacak gibi. Takım için hayırlı olsun.

Ek Bilgi resmi fiyat henüz Kap'a bildirilmedi ama ücret 12 taksit ile ödenecek. Hasan Tuncel bildirdi.

Son düzenleme:
Taha Altıkardeş, Kerem Şen ve Batuhan Kör Trabzonspor'a hayırlı olsun. Gençlik aşısında şimdi kaldı Doğuhan Aral Şimşir onun da eli kulağında gelecektir diye düşünüyorum. Önümüzdeki saneler için gayet iyi bir atılım yaptı Trabzonspor. Umarım sahada karşılığını alacaktır. Enis Destan da Pazartesi günü Trabzonda.

Visca transferini kötüleyenler vardı inanılmaz. Attığı golü atabilecek birkaç adam var ligde misal Fener'de kimse o golü atamaz. Kalite işte, garanti adam. Fener'in yıllardır gözünün dibindeki bu adamı kadrosuna katamaması akıl tutulması.

Visca o golü atmasa, Konya eksik maçını kazansa fark 4'dü. Adam direkt şampiyonluk seyrini değiştirdi, etki etti. Trabzon'un kurduğu kadroyu sene başı eleştirmiştim ama ben de boş yapmışım. Evet yaşlı kadro ama kaliteli ve fark ettiriyo. Seneye muhtemelen Avrupa'da başarısız olacak ve ligde de bu kadar dominant olamayacak Trabzon. Bu sene Avrupa'da olmamaları da büyük avantaj oldu.

Trabzonspor, Enis Destan transferi için kulübü Altınordu ile 600 bin euro karşılığında anlaşma sağlandığını KAP'a bildirdi.

Aral Şimşir, Trabzonspor'un teklifini kabul etti. Oyuncu Türkiye ve Trabzonspor'da oynamak istiyor. Kulüpler de rakamlar üzerinde anlaşmıştı. Ödeme planı üzerinde son detaylar konuşuluyor. Trabzonspor anlaşılan bonservisi 10 ve üzeri taksitle ödemek istiyor. (Yağız Sabuncuoğlu).

Ek olarak: Trabzonspor, Taha, Kerem ve Batuhan transferleri için toplam 29 Milyon TL ödeyecek. 9 Milyon TL peşin kalan 20 milyon TL 10 eşit taksit şeklinde ödenecek. Trabzonspor, Enis Destan transferini de 14 taksit ile yapmıştı.

Trabzonspor, Bursaspordan Taha,Kerem ve Batuhan'ın transferleri için KAP'a bildiri yaptı. Bonservis 29 M TL + 3 Milyon TL şampiyonluk bonusu. Hayırlı olsun.

Kombineyi aldık iki yılın üstüne ilk kez maça gidiyorum. İçimde sevgilisiyle buluşacak liseli heyecanı var.

Utanmadan Türkmen'i kaptan da yapsaydın Apo. Ünal hocanın yarısı kadar cesaret yok sende. Adam bir gecede iki kaptanının kellesini almıştı sende bu kadar rahat halinle Türkmen'i takımdan bile gönderemedin. Şampiyonluk yolunda seni deşmek istemiyorum ama şu sinsilik işlerin yüzünden çok fena iş alacaksın başına.

Yine ne oldu len? 🤔 "Senin çapın anca Denizlispor'a yeter" demiş işte adama.

Yine ne oldu len? 🤔 "Senin çapın anca Denizlispor'a yeter" demiş işte adama.
Suratına tükürülüp gönderilmesi gereken adam bu maçta forma giydi. Herif taraftardan özür bile dilemedi. Sezon sonuna kadar iç sahada kadro dışı bırakacak deplasmanda kadroya alacak muhtemelen.

Reactions: DarkLegenD
Şu Aral transferinde karşı takım zorluk çıkarmasaydı mükemmel bir transfer sezonu geride kalacaktı. Sağlık olsun, bu şekilde bile çok iyi.

Ulan Apo hoca sakatlık tespit cihazından sonra covid testlerine de el attın demek. Hafta sonu kadroya Bakasetas ve Peres'i atmak için Ahmetcan oynaması lazımdı yaptı şeklini. Geniş kadro işte böyle idare edilir. Kral.