Gayet de kullandı. İlk penaltı kötüydü ama ikincisi iyiydi.Bakasetas suratından belliydi iyi kullanamayacağı
Heyecanı yüksek çok belliydi. İkinciyi kaleci iyi çıkardı ama ben penaltıyı daha çok oyuncunun çıkardığını düşündüğüm için.Gayet de kullandı. İlk penaltı kötüydü ama ikincisi iyiydi.
Trabzonspor, Enis Destan transferi için kulübü Altınordu ile 600 bin euro karşılığında anlaşma sağlandığını KAP'a bildirdi.Taha Altıkardeş, Kerem Şen ve Batuhan Kör Trabzonspor'a hayırlı olsun. Gençlik aşısında şimdi kaldı Doğuhan Aral Şimşir onun da eli kulağında gelecektir diye düşünüyorum. Önümüzdeki saneler için gayet iyi bir atılım yaptı Trabzonspor. Umarım sahada karşılığını alacaktır. Enis Destan da Pazartesi günü Trabzonda.
Aral Şimşir, Trabzonspor'un teklifini kabul etti. Oyuncu Türkiye ve Trabzonspor'da oynamak istiyor. Kulüpler de rakamlar üzerinde anlaşmıştı. Ödeme planı üzerinde son detaylar konuşuluyor. Trabzonspor anlaşılan bonservisi 10 ve üzeri taksitle ödemek istiyor. (Yağız Sabuncuoğlu).Doğuhan Aral Şimşir ve Enis Destan isimleri yazılıyor. Doğuhan Aral Şimşir ismini izleme şansım olmadı. Yunus Emre Sel'de Doğuhan ismini teyit etmiş. Klüp bazında iki takımda anlaşma sağlamış. Doğuhan'dan ziyade ben kendi açımdan Enis Destan'ı istiyorum. Salih Kavrazlı hastalık meselesini ne kadar atlatabilir (ki inşallah herhangi bir şey kalmaz bununla alakalı.) bilmiyorum ama U19 takımında şuan gayet formda görünüyor. Diğer bir genç oyuncu Enis Destanı da Trabzonspor çekebilrse gençlikten umut olma adına mükemmel bir hamle olacak Salih Kavrazlı ve Enis Destan ikilisi. Şu dörtlü ileride görülebilir takımda: Salih Kavrazlı - Enis Destan - Hakan Yeşil - Doğuhan Aral Şimşir. (Doğuhan Aral Şimşir ayrıca Kuntz'u arıyarak Türkiye Milli Takımını seçtiğini belirtmiş.)
Ek olarak Doğuhan Aral Şimşir için diyeceğim şey şu: Yusuf Sarı da gelirken kapalı kutuydu vasatımsı bir görüntü verdi bana göre. Doğuhan alınırsa Yusuftan daha potansiyelli biri alınacak gibi duruyor.
Trabzonspor, Bursaspordan Taha,Kerem ve Batuhan'ın transferleri için KAP'a bildiri yaptı. Bonservis 29 M TL + 3 Milyon TL şampiyonluk bonusu. Hayırlı olsun.Aral Şimşir, Trabzonspor'un teklifini kabul etti. Oyuncu Türkiye ve Trabzonspor'da oynamak istiyor. Kulüpler de rakamlar üzerinde anlaşmıştı. Ödeme planı üzerinde son detaylar konuşuluyor. Trabzonspor anlaşılan bonservisi 10 ve üzeri taksitle ödemek istiyor. (Yağız Sabuncuoğlu).
Ek olarak: Trabzonspor, Taha, Kerem ve Batuhan transferleri için toplam 29 Milyon TL ödeyecek. 9 Milyon TL peşin kalan 20 milyon TL 10 eşit taksit şeklinde ödenecek. Trabzonspor, Enis Destan transferini de 14 taksit ile yapmıştı.
Yine ne oldu len? 🤔 "Senin çapın anca Denizlispor'a yeter" demiş işte adama.Utanmadan Türkmen'i kaptan da yapsaydın Apo. Ünal hocanın yarısı kadar cesaret yok sende. Adam bir gecede iki kaptanının kellesini almıştı sende bu kadar rahat halinle Türkmen'i takımdan bile gönderemedin. Şampiyonluk yolunda seni deşmek istemiyorum ama şu sinsilik işlerin yüzünden çok fena iş alacaksın başına.
Suratına tükürülüp gönderilmesi gereken adam bu maçta forma giydi. Herif taraftardan özür bile dilemedi. Sezon sonuna kadar iç sahada kadro dışı bırakacak deplasmanda kadroya alacak muhtemelen.Yine ne oldu len? 🤔 "Senin çapın anca Denizlispor'a yeter" demiş işte adama.
Rahat yarım saat Nwakaeme övmüştür kral.Dolaptaki antep fıstığını çıkarmalık... Ohhhhhhh...
https://twitter.com/x/status/1493222381325856770
Gördüğüm iyi oldu hemen izliyorum.Dolaptaki antep fıstığını çıkarmalık... Ohhhhhhh...
https://twitter.com/x/status/1493222381325856770
Şu Aral transferinde karşı takım zorluk çıkarmasaydı mükemmel bir transfer sezonu geride kalacaktı. Sağlık olsun, bu şekilde bile çok iyi.Aral Şimşir, Trabzonspor'un teklifini kabul etti. Oyuncu Türkiye ve Trabzonspor'da oynamak istiyor. Kulüpler de rakamlar üzerinde anlaşmıştı. Ödeme planı üzerinde son detaylar konuşuluyor. Trabzonspor anlaşılan bonservisi 10 ve üzeri taksitle ödemek istiyor. (Yağız Sabuncuoğlu).
Ek olarak: Trabzonspor, Taha, Kerem ve Batuhan transferleri için toplam 29 Milyon TL ödeyecek. 9 Milyon TL peşin kalan 20 milyon TL 10 eşit taksit şeklinde ödenecek. Trabzonspor, Enis Destan transferini de 14 taksit ile yapmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?