Trabzonspor - Beşiktaş Maçını Yönetecek Hakem Belli Oldu!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Beşiktaş maçını Ali Palabıyık yönetecek.

Süper Lig'in 27. haftası dev bir maça sahne olacak. Lider Beşiktaş, 2017'de henüz yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor'a konuk olacak. Merakla beklenen bu maçta, Ali Palabıyık düdük çalacak.

LylaGJ.jpg

İşte Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak olan maçları yönetecek hakemler:

7 NİSAN CUMA

20.00 Bursaspor - Karabükspor (Yaşar Kemal Uğurlu)

8 NİSAN CUMARTESİ

15.30 Gençlerbirliği - Antalyaspor (Hüseyin Göçek)
16.00 Gaziantepspor - Aytemiz Alanyaspor (Fırat Aydınus)
19.00 Trabzonspor - Beşiktaş (Ali Palabıyık)

9 NİSAN PAZAR

16.00 Kayserispor - Osmanlıspor (Mete Kalkavan)
19.00 Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor (Halil Umut Meler)
19.00 Adanaspor - Çaykur Rizespor (Serkan Çınar)

10 NİSAN PAZARTESİ

20.00 Medipol Başakşehir - Galatasaray (Cüneyt Çakır)
20.00 Kasımpaşa - Konyaspor (Halis Özkahya)

Birileri yine hakemlere el atmış galiba. İstiyorlar ki birbirleriyle iyi anlaşan iki kulübün arası bozulsun. Ama yok öyle bir şey. Efendi gibi maç oynanacak inşallah.

@Çiğdem- nerede izliycen maçı?

Merakla bekliyoruz Q7 ile fotonuzu :A Belki de Lig TV'ye çıkarsınız, hatta dev bir pankarta HAYIR ya da EVET diye yazıp gösterirsen kesin çıkarsınız :A
Birileri yine hakemlere el atmış galiba. İstiyorlar ki birbirleriyle iyi anlaşan iki kulübün arası bozulsun. Ama yok öyle bir şey. Efendi gibi maç oynanacak inşallah.

@Çiğdem- nerede izliycen maçı?
hhahah ahh babam olmasaydı yanımda @Tolstoyevski :A gerçi ozamanda gidemezdim :F

@mesmeso61 maçta izleyecez :A her yıl beşiktaş maçına mutlaka babamla geliyoruz ama trabzonun stadı değişmiş ona ilk defa gidicez :A

Beşiktaş şampiyonluğa gidiyor, Trabzon da çok formda bakalım neler olacak maçta :A

Beşiktaş gol atarsa çok bağırayım deme sakın :A
Kombineliyim ben :A Gördükten sonra sakın Trabzonsporlu olmak isteme ama :A
yalandan bir aaaaaaa çekiyorum gol yerse trabzon :F

bir defa sevinirken öndeki adam fark etti biraz baktı ama çaktırmadı kadınım diye sanırım erkek taraftar olsa döverlerdi :A :A :A

yalandan bir aaaaaaa çekiyorum gol yerse trabzon :F

bir defa sevinirken öndeki adam fark etti biraz baktı ama çaktırmadı kadınım diye sanırım erkek taraftar olsa döverlerdi :A :A :A
GS maçında arka sıramızda 5 tane GS'li vardı. Son 20 dakika tezahüratlara dayanamadılar ve stattan çıktılar :A

Trabzonlular Fener'den nefret eder Fener maçlarına gitmek gibi bir hata mı yaptınız yoksa :A
3 büyükler geldimi gidiyorduk ama fenerbahçe le çok byük bir kavga yalandı sokaklarda falan savas olmus polislerle ogünden sonra sadece beşiktaşa gitmeye çalısıyoruz annem fırçaladı biraz bizi :A :A :A

3 büyükler geldimi gidiyorduk ama fenerbahçe le çok byük bir kavga yalandı sokaklarda falan savas olmus polislerle ogünden sonra sadece beşiktaşa gitmeye çalısıyoruz annem fırçaladı biraz bizi :A :A :A
Babanın seni uyarması lazımdı, Trabzonla Fener kanlı bıçaklılar gidilir mi hiç o maça :A

Ne zaman gittiniz peki :D

Babanın seni uyarması lazımdı, Trabzonla Fener kanlı bıçaklılar gidilir mi hiç o maça :A

Ne zaman gittiniz peki :D
aaa yok yağmurlu diye biz gitmemiştik allahtan ama annem gördünüzmü diye bir fırça çekti hangi zamandı o kavga unuttum :A geçen yıllarda gidiyorduk fenerede galatasarada ama bu yıl gitmedik cumartesi sadece beşiktaşa gidicez aa yurt dışı maçı olursa brde gideriz :A