Takım naneyi yemiş. 😅 Öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Takım ümit vermiyor.
Güldürdün. İsim olarak yakın sayılır ama o değil. 😅5 dakikadır stadın adını Parken diye okuyorum. Trabzon Antalya maçının Danimarka`da ne işi var diye düşünüp durdum.
Yalancı bahar gibi geldi bana. 😄
Size gelsin ya olmaz mı? 😅 Biz Fatih Tekke alalım. 😌Kazansın kazansın. Kazanamayıp kovulursa gelip bizim başımıza bela olacak.
Aynen gelsin de ondan sonra bir tur da ona söversiniz. Şu kadroya Şenol hoca harici gelecek kişi çoktan deli gömleği giyip gitmişti. Hâlâ hayal dünyasında yaşıyorsun be hocam. Her şeyin bir yeri ve zamanı var.Yalancı bahar gibi geldi bana. 😄
Size gelsin ya olmaz mı? 😅 Biz Fatih Tekke alalım. 😌
Tartışma maksatlı yazmadım. Benim düşüncem bu. Takıma bir eşik atlatamadı. TS harici her teknik adam değişen bir reaksiyon verdi. (Adana Demirspor dahil) Lig düşünce mi değişelim hocam. Eyvallah kadro ona ait değil ama gelen o. İnsan bir şeyler görmek istiyor. Yapamazsa gider. Yapamıyor gitmeli. Transferi yapıp ilk hafta göndermeleri daha kötü olmaz mı?Aynen gelsin de ondan sonra bir tur da ona söversiniz. Şu kadroya Şenol hoca harici gelecek kişi çoktan deli gömleği giyip gitmişti. Hâlâ hayal dünyasında yaşıyorsun be hocam. Her şeyin bir yeri ve zamanı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?