Trabzonspor 5-0 Antalyaspor | Trendyol Süper Lig 19. Hafta Maçı

Hobbit

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
4,019
Puanı
410

Süper ligin 19. Hafta mücadelesinde alt sıralardan kurtulup, çıkış arayan iki takım Trabzonspor ve Antalyaspor takımları karşı karşıya geliyor. Maç saat 16.00'da Papara Park stadyumunda oynanacak.

Maç hakkında yorumlarınızı bu başlık altında yapabilirsiniz.

Reactions: Dosi
Hayırlı olsun @Hobbit
Trabzonspor’a uğurlu gelmen dileği ile

Reactions: Hobbit
5 dakikadır stadın adını Parken diye okuyorum. Trabzon Antalya maçının Danimarka`da ne işi var diye düşünüp durdum.

🌪️ Trabzonspor'un ilk 11'i belli oldu: Uğurcan, Malheiro, Lundstram, Batagov, Eren, Mendy, Umut Güneş, Visca, Cham, Nwakaeme, Banza

Antalyaspor ilk 11'i belli oldu.
Antalyaspor XI: Piric, Bünyamin, Bahadır, Kelven, Güray, Petrusenko, Erdal, Kaluzinski, De Streek, Samudio, Larsson.

Dk 21 Asist Edin Visca
Gol: Simon Banza

İlk yarı sonucu: Trabzonspor 1 - 0 Antalyaspor

Bizim takımın alayı şamarlanmalık. Bir takımda herkes topu başkasına bırakır mı ya? Bunlar bırakıyor işte. Sivas maçına kadar en az iki tane transfer gelmeli. Hocanın artık elini güçlendirmek lazım her maç bir yeri yamayarak oynamaya çalışıyor. İyi takviyeler ile istediğimiz güçlü oyunu yapacak.

İki penaltı olan pozisyonda bir tanesini bile çalmadı. İstanbul ili takımlarından olsak ikisini birden çalardı. Hakem çetelesi tutmaktan maçlara odaklanamıyoruz.

Dk 52 Asist: Edin Visca
Gol: Pedro Malheiro
------

Dk 64 Asist: Edin Visca
------

Dk 70 Asist: Simon Banza
Gol: Muhammed Cham

Son düzenleme:
Dk 87 Asist: Mendy

Maç sonucu: Trabzonspor 5 - 0 Antalyaspor
Açıkçası ilk 15 dakika Antalyaspor çok rahat 3/0 yapabilecek pozisyonları buldu. Uğurcan Çakır o kısımlarda takımı maçta tuttu. İnşallah yalancı bahar tarzında bir galibiyet değildir. Tebrikler takım 🎉🎉

5 iyi transferle ligi 3. bitireceğimiz apaçık ortada. Şenol hocam bu kadroya futbol oynatıyor. İyi transferler ile kupayı da alır.

Yalancı bahar gibi geldi bana. 😄

Size gelsin ya olmaz mı? 😅 Biz Fatih Tekke alalım. 😌
Aynen gelsin de ondan sonra bir tur da ona söversiniz. Şu kadroya Şenol hoca harici gelecek kişi çoktan deli gömleği giyip gitmişti. Hâlâ hayal dünyasında yaşıyorsun be hocam. Her şeyin bir yeri ve zamanı var.

Tartışma maksatlı yazmadım. Benim düşüncem bu. Takıma bir eşik atlatamadı. TS harici her teknik adam değişen bir reaksiyon verdi. (Adana Demirspor dahil) Lig düşünce mi değişelim hocam. Eyvallah kadro ona ait değil ama gelen o. İnsan bir şeyler görmek istiyor. Yapamazsa gider. Yapamıyor gitmeli. Transferi yapıp ilk hafta göndermeleri daha kötü olmaz mı?