İşin trajikomik tarafı bunu ikimizin de sevdiği oyuncu ile yapıyor...Trabzon kazanırsa şampiyonluğunu ilan eder...
Kazandığımı savaş yok Şerlok beyciğim. Bak Nisa reisim de sakatlandı oynayamıyor bizim yüzümüzden...
Bu avatar sinerjisi denilen illet bize hiçbir katkı sağlamıyorsa inatla neden yapıyoruz kardeşim, biri bana bunu açıklasın...Kazandığımı savaş yok Şerlok beyciğim. Bak Nisa reisim de sakatlandı oynayamıyor bizim yüzümüzden...
Ben de hiç bilmiyorum hala neden bu saçmalıktan vazgeçemediğimiziBu avatar sinerjisi denilen illet bize hiçbir katkı sağlamıyorsa inatla neden yapıyoruz kardeşim, biri bana bunu açıklasın...
Kazandığımı savaş yok Şerlok beyciğim. Bak Nisa reisim de sakatlandı oynayamıyor bizim yüzümüzden...
Bu avatar sinerjisi denilen illet bize hiçbir katkı sağlamıyorsa inatla neden yapıyoruz kardeşim, biri bana bunu açıklasın...
Saplantı ulan saplantı...Ben de hiç bilmiyorum hala neden bu saçmalıktan vazgeçemediğimizi
Adana Demirspor ve Alanyaspor.Eve daha yeni geldim. Duygularımı tarif edemem. Son düdükten sonra statta babamla birbirimize sarılıyorduk. Benim gözler o ara yaşardı. Sonra zaten deli gibi eğlence vardı.
Konyaspor gereksiz bir beklentiye girmişti. Şampiyonluğa oynayacak ne kalitesi ne de gücü vardı. Şimdi bir hafta içinde iki kayıp yaşadılar. Ben sezon sonunda ilk üç dışında kalabileceklerini düşünüyorum. Bugün hakem kartlarını verseydi çok farklı bir skor görürdük.
Andreas Cornelius... Kardeşim ligde ezmediğin stoper kalmadı. Edin Visca... Sarı hamsim. Seni aldığımız zaman ne güzel muhasebe yapıyorlardı. Taraftarı gördükçe oğlan daha çok delleniyor. Dorukhan Toköz... Sezonun en keriz transferi. Seni bedavaya almak şaka gibi olay. Sağ bekte ezmediği sol kanat kalmadı.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme... Baba sana yapacak övgüm yok. Sen bu ligde izlediğim en dominant oyunculardan birisin. Seni canlı izlediğim için çok şanslıyım. Hafta içi yeni sözleşmene de imzayı atıyorsun zaten. En az iki sezon daha şampiyonluk kazanacağız seninle.
Önce Başakşehir şimdi de Konyaspor'u dereye yuvarladık millet hangi takımı destekleyecek?
bence lig yine iptal olacak dynamo kiev takımı Antalyada ikinci bir emre kadar Antalyada kalacaklar @bazinga @Sherlock @Dosi @EmreCan
Dünya izin vermez ne zaman lider olsanız dünyaya felaket geliyor yine liglerin iptali geliyor ukrayna ligi Türkiyede oynanabilir bizim ligde bir format değişikliği olabilirEve daha yeni geldim. Duygularımı tarif edemem. Son düdükten sonra statta babamla birbirimize sarılıyorduk. Benim gözler o ara yaşardı. Sonra zaten deli gibi eğlence vardı.
Konyaspor gereksiz bir beklentiye girmişti. Şampiyonluğa oynayacak ne kalitesi ne de gücü vardı. Şimdi bir hafta içinde iki kayıp yaşadılar. Ben sezon sonunda ilk üç dışında kalabileceklerini düşünüyorum. Bugün hakem kartlarını verseydi çok farklı bir skor görürdük.
Andreas Cornelius... Kardeşim ligde ezmediğin stoper kalmadı. Edin Visca... Sarı hamsim. Seni aldığımız zaman ne güzel muhasebe yapıyorlardı. Taraftarı gördükçe oğlan daha çok delleniyor. Dorukhan Toköz... Sezonun en keriz transferi. Seni bedavaya almak şaka gibi olay. Sağ bekte ezmediği sol kanat kalmadı.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme... Baba sana yapacak övgüm yok. Sen bu ligde izlediğim en dominant oyunculardan birisin. Seni canlı izlediğim için çok şanslıyım. Hafta içi yeni sözleşmene de imzayı atıyorsun zaten. En az iki sezon daha şampiyonluk kazanacağız seninle.
Önce Başakşehir şimdi de Konyaspor'u dereye yuvarladık millet hangi takımı destekleyecek?
ben bu Trabzonda uğursuzluk var ne zaman lider olsa dünya felaketle boğuşuyor@DarkLegenD şimdi de Trabzonspor’lu olmuş.
Bu bile TS’yi durduramadıysa daha da kimse durduramaz maalesef.Günaydın.Yaklaşık 4.5-5 aydır TS'liyim zaten.
Bir tek Dünya ve evren istemiyor Trabzonun şampiyon olmasınıBu bile TS’yi durduramadıysa daha da kimse durduramaz maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?