Trabzonspor 2-1 Konyaspor | Süper Lig 21-22 Sezonu - 25. Hafta Maçı

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,808
Puanı
1,060
Süper ligin 25. hafta maçında Trabzonspor ile Konyaspor karşı karşıya geldi.

Mücadeleyi Trabzonspor 2-1 kazanmayı başardı.

Son düzenleme:
Şampiyon gibi oynuyoruz. Hakeme rağmen harika bir yarı çıkardık. Rakibin her faulü kartlık derecesinde ama beyefendi geçiştiriyor.

Cornelius sana aşığım be adam. Alamadığı bir hava topu olmadı. Soner denen bebe normalde atılmalıydı ama hakem tuttu onu. Hocası almazsa maçın sonunu göremez.

Nwakaeme sen nasıl bir futbolcusun. Ne yıkılmaz bir insansın.

Cikalleshi de çok güzel gol atmış.

Trabzonspor'u tebrik ederim. Artık şampiyon diyebiliriz.

------

Temsili değil gerçek Nwakaeme.

Reactions: 12.Adam
Hay ben sizin yapacağınız sinerjiye... @MasacRE @eskici

Kazandığımı savaş yok Şerlok beyciğim. Bak Nisa reisim de sakatlandı oynayamıyor bizim yüzümüzden...

Bu avatar sinerjisi denilen illet bize hiçbir katkı sağlamıyorsa inatla neden yapıyoruz kardeşim, biri bana bunu açıklasın...

Ben de hiç bilmiyorum hala neden bu saçmalıktan vazgeçemediğimizi
Saplantı ulan saplantı...

Reactions: MasacRE
Eve daha yeni geldim. Duygularımı tarif edemem. Son düdükten sonra statta babamla birbirimize sarılıyorduk. Benim gözler o ara yaşardı. Sonra zaten deli gibi eğlence vardı.

Konyaspor gereksiz bir beklentiye girmişti. Şampiyonluğa oynayacak ne kalitesi ne de gücü vardı. Şimdi bir hafta içinde iki kayıp yaşadılar. Ben sezon sonunda ilk üç dışında kalabileceklerini düşünüyorum. Bugün hakem kartlarını verseydi çok farklı bir skor görürdük.

Andreas Cornelius... Kardeşim ligde ezmediğin stoper kalmadı. Edin Visca... Sarı hamsim. Seni aldığımız zaman ne güzel muhasebe yapıyorlardı. Taraftarı gördükçe oğlan daha çok delleniyor. Dorukhan Toköz... Sezonun en keriz transferi. Seni bedavaya almak şaka gibi olay. Sağ bekte ezmediği sol kanat kalmadı.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme... Baba sana yapacak övgüm yok. Sen bu ligde izlediğim en dominant oyunculardan birisin. Seni canlı izlediğim için çok şanslıyım. Hafta içi yeni sözleşmene de imzayı atıyorsun zaten. En az iki sezon daha şampiyonluk kazanacağız seninle.

Önce Başakşehir şimdi de Konyaspor'u dereye yuvarladık millet hangi takımı destekleyecek?

Reactions: DarkLegenD
Adana Demirspor ve Alanyaspor.

Reactions: mesmeso
Hay ben sizin yapacağınız sinerjiye... @MasacRE @eskici
bence lig yine iptal olacak dynamo kiev takımı Antalyada ikinci bir emre kadar Antalyada kalacaklar @bazinga @Sherlock @Dosi @EmreCan
------

Dünya izin vermez ne zaman lider olsanız dünyaya felaket geliyor yine liglerin iptali geliyor ukrayna ligi Türkiyede oynanabilir bizim ligde bir format değişikliği olabilir

Son düzenleme: