Trabzonspor 2-0 Eyüpspor | 2025-26 Trendyol Süper Lig 10. Hafta Maçı

TenTen

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
7,134
Puanı
610
1000019780.jpg

2025-26 sezonu Trendyol Süperlig 10. hafta mücadelesinde Trabzonspor sahasında Eyüpspor'u konuk ediyor. İlk 2 için mücadele eden Trabzonspor için, Galatasaray mücadelesi öncesi Eyüpspor maçı oldukça önem arz ediyor.

Bir tarafta alt sıralardan kurtulmaya çalışan Eyüpspor diğer tarafta iddiasını sürdürmeye çalışan Trabzonspir'un aralarında oynayacağı maç saat 20.00 da başlayacak.

Karşılaşma hakkında yorum ve görüşlerinizi konunun altına yazabilirsiniz. İyi Seyirler.

Trabzonspor XI: Onana, Pina, Savic, Batagov, Mustafa, Oulai, Folcarelli, Zubkov, Muçi, Augusto, Onuachu.

Eyüpspor XI: Felipe, Calegari Robin, Claro, Mujakic, Kerem, Legowski, Halil, Yalçın, Serdar, Thiam.

Bu 11’in çalışmasını çok istiyorum. Muçi’ye sol içten yakın direğe gol vuruşu senaryosu yazdık.

• Beğendim
Reactions: TenTen
Yine maça harika girdik, golü de bulduk ama sonra koptuk. Bize orta sahada bu durumlar için deneyimli bir ayak gerekiyor. Onuachu iki haftadır bize yük oluyor. Muçi'den de beklediğimizi alamıyoruz. Devrede oraya bir hamle gelmeli.

Onana muhteşem bir kaleci. Çıkmayacak üç topu çıkardı yine bizi oyunda tuttu. Claro için çok üzüldüm. Sevdiğim bir oyuncuydu. Kariyeri buradan daha dönmez. En kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah.

Gol: Oulai.
2-0.
En az 65 Milyon Euro.
İsteyen alsın.

MS: Trabzonspor 2-0 Eyüpspor

Kazasız belasız burayı da geçtik. Kalan maçları rahatça takip edeceğiz. Oulai bambaşka bir şey. Yeteneği daha ilk andan kendini belli etmişti üstüne çok da sevimli bir uşak. Takıma pozitif etki ediyor.

İkinci yarı aman aman bir pozisyon yemedik. Kontrolün bizde olduğu bir devre oldu. Onuachu çok istiyor ancak bu şekilde bize yük oluyor. Sol kanat işini çözmemiz lazım. Sağ tarafın yükünü almak gerek.

Hakem yine bize karşı kural kitabını değiştirmeye çalıştı. Rakip sertlik yapınca bir şey yok biz dokununca hemen düdüğü çalıyor. Gerçi asıl rezillik haftaya yaşanacak.