Trabzonspor 1-1 Samsunspor | Süper Lig 25-26 Sezonu | 4. Hafta Maçı

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
11,824
Puanı
1,060
ts-samsunn-anons.jpg

Ligde henüz puan kaybetmeyen Trabzonspor ile Samsunspor, Karadeniz derbisinde kozlarını paylaşacak.

Papara Park'da başlayacak karşılaşma saat 21:30'da beIN SPORTS 1'den izleyici ile buluşacak. Maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

İlk 11’ler

Trabzonspor: Uğurcan, Pina, Savic, Batagov, Mustafa, Okay, Tim Jabol, Zubkov, Olaigbe, Augusto, Onuachu

Samsunspor: Okan Koçuk, Zeki Yavru, Satka, Yunus Emre, van Drongelen, Tomasson, Ntcham, Makoumbou, Musaba, Emre Kılınç, Mouandilmadji

Hakem şuurunu tamamen kaybetti. Maçın son 10 dakikasını hatırlamıyor olabilir. Rezalet kararlar vermesi yetmiyor yan hakemleri de devreden çıkardı onları da dinlemiyor. Gereksiz yere maçı daha çok gerdi. Çoluk çocuğu her hafta bizim maçlara veriyorlar. Samsun devreyi kartsız tamamlaması tamamen komedi.

Oyun kurucu eksikliğini demeye gerek yok. Hâlâ hamle bekliyoruz. Gol tamamen çalışılmış. Oyuncular ezbere attı. Pina'nın sakatlanması kötü oldu. İkinci yarı daha zor olacak.

İki takım da yenilmezliğini sürdürmeye devam ediyor :D

Yönetim yönetim değil ki eşkıya. Şu takımı hamlesiz bıraktılar. Adam sahaya atacak oyuncu bulamıyor. İyi bile tuttuk oyunu. Şu adama artık orta saha alın.

Samsun iyi bir takım. Ligde yine potayı zorlarlar. Avrupada da sürpriz gelebilir.

Trabzonspor beni yine üzmedi ve sayesinde yine +3

Yönetim yönetim değil ki eşkıya. Şu takımı hamlesiz bıraktılar. Adam sahaya atacak oyuncu bulamıyor. İyi bile tuttuk oyunu. Şu adama artık orta saha alın.

Samsun iyi bir takım. Ligde yine potayı zorlarlar. Avrupada da sürpriz gelebilir.
Hocam bu sene 3. lüğe oynarsınız inşallah bizim iyice dibi boylamamız lazım yoksa düzelmeyiz.

Trabzonspor beni yine üzmedi ve sayesinde yine +3

Hocam bu sene 3. lüğe oynarsınız inşallah bizim iyice dibi boylamamız lazım yoksa düzelmeyiz.
Eğer düzgün transfer gelirse 3. sıra için iddiamız olur ama bu kadroyla sezon sonuna kadar dayanamayız.

Eğer düzgün transfer gelirse 3. sıra için iddiamız olur ama bu kadroyla sezon sonuna kadar dayanamayız.
Biz devre dışı kalırız zaten Samsun Göztepe bir kaç ekip var onlarından üstesinden gelebilrsiniz bence Fatih Tekke'yi severim daha farklı yönetimde gelmesini isterdim ama bu döneminde iyi başarılar yakalarsa ilerleyen yıllarda da görürüz. Karakteri düzgün insanları rakipte görmek iyi oluyor. En son bunu Trabzonda Ünal Karaman için dedim ama umarım onun gibi ilerlemez.

• Beğendim
Reactions: mesmeso