Trabzonspor İmza Şova Hazırlanıyor!

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,626
Reaksiyon puanı
9,607
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Es5uFSgXcAMNTyU


Çarşamba günü Başakşehir'i yenerek Süper Kupa'yı müzesine götüren Trabzonspor, transfer döneminin bitmesine saatler kala kadrosunu güçlendirmeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda 4 isimle anlaşan Bordo Mavili ekibin kısa süre içerisinde transferleri açıklaması bekleniyor.

Trabzonspor, transfer döneminin başından beri ilgilendiği Yunus Mallı'da mutlu sona ulaştı. Daha önce 3 kez görüşülen milli oyuncu ve kulübü ile anlaşma sağlandı. Bild gazetesine konuşan Wolfsburg teknik direktörü Oliver Grasner'de bu bilgiyi doğruladı. 28 yaşındaki 10 numaranın hafta sonu şehre gelmesi bekleniyor.

Trabzonspor transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Sezon başında Fenerbahçe'nin de ilgilendiği ama mutlu sona ulaşamadığı Anastasios Bakasetas ile her konuda anlaştı. Sessizce yürütülen transfer iki ekip 3.5 milyon € bonservis bedelinde anlaştı. Bugün yapılan idmana katılmayıp tek başına çalışan 27 yaşındaki Yunan oyuncunun akşam vakitlerinde şehre gelmesi bekleniyor.

Trabzonspor, Bakasetas haricinde Alanyaspor'la kaptanları Efecan Karaca'nın transferi için anlaşma aşamasına geldi. 31 yaşındaki kanat oyuncusu için iki kulüp transferi para ile değil takasla bitirmek istiyor. Alanyaspor kaptanlarına karşılık Trabzonspor'dan kaleciler Erce Kardeşler ve Muhammet Taha Tepe'den birini talep etmişti ancak bu istek reddedilmişti. Trabzonspor bu transferde karşı tarafa Hüseyin Türkmen ve Majid Hosseini'den birini önerdi. İki kulübün anlaşması beklenirken Efecan'ın yarınki maçtan sonra Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

Trabzonspor son olarak defansa takviye yapmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda hedefteki isim ise sezon sonunda Tottenham ile sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki sol bek Danny Rose oldu. Daniel Sturridge'den de olumlu görüş alan Rose'un hafta sonu şehre gelip 3.5 sezonluk sözleşmeye imza atması bekleniyor.​
 

emreemreu

Süper Mod.
Katılım
10 Şubat 2011
Mesajlar
29,854
Reaksiyon puanı
6,292
Puanı
1,060
Konum
Türkiye
Hepsi de direk 11'e monte edilebilecek isimler. Gelirlerse iş yaparlar Trabzonspor'da. :)