Tozluyaka'da Kim Kimdir? | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,530
Reaksiyon puanı
56,767
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20220628_115836.jpg


FOX'un ilk bölümü dün akşam ekrana gelen yeni dizisi 'Tozluyaka'nın karakter detayları belli oldu.

Yapımcılığını NTC Medya ve Fatih Aksoy'un üstlendiği dizinin kadrosunda; Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Özgür Foster ve Haktan Zavlak yer alıyor.

Tozluyaka, yeni bölümleriyle her pazartesi 20.00'de FOX'ta!

0.jpg

Kenan Yağızoğlu (Emre Kınay)
Güce tapan, ihtiraslı.

Zirveye ulaşmak onun için yeterli değildir. O alkışlanmayı seven, gerçek bir narsisttir.

Korumacı, yapıcı, sakin tavırları ile kendini çok iyi gizler ki bu sizi bile yanıltabilir. İnsanları manipüle etme de üstüne yoktur. Bu yüzden su her zaman onun istediği yönde akar.

Tek tahammül edemediği sözünün çiğnenmesidir. Oğlu dahil kimseyi gözü görmez o durumda. Her yerde Patron o’dur çünkü.
1.jpg

Derya Öztürk (Dolunay Soysert)
Güleryüzlü, merhametli, zeki.
Adaletin terazisi onun elinde olsaydı hakkını almayan kimse kalmazdı bu dünyada. Ne istediğini bilen, dürüst, güvenilir biri. Her şeyin başında o bir anne. Zorluklarla kurduğu kendi dünyasındaki en büyük mutluluğu ise oğlu Ali. Onu da kendi gibi yetiştirmek için elinden geleni yapan mücadeleci bir anne. Eğriye eğri doğruya doğru diyebilen güçlü bir kadın. Haksızlığın karşısında oğlu olsa tanımaz. Ama hayat öyle tuhaftır ki haksızlığın nereden geldiği hiç belli olmaz!
2.jpg

Önder Koçak (Tayanç Ayaydın)
Sakin, mantıklı ve sağ duyulu.
Büyük futbolcu olma hayalini bir kaza sonrası sonsuza dek kaybeden Önder için hayattaki tek motivasyonu oğlu Çağrı’dır. O kaza hayatlarını kötü bir şekilde değiştirmiş olsa da; o, evladı için ayakta kalmıştır. Baba oğul çatışmasından nasibini fazlaca alanlardandır ama her zaman patronun kendisini olduğunu da gösterir. Sert mizacı ve Babacan halleriyle okulda da sevilen ve sayılan başarılı bir koçtur.
3.jpg

Ali Öztürk (Kaan Mirac Sezen)
Gözü kara, dürüst, herkese dost.

Olduğu yeri benimseyen, elindekilerle yetinen, tüm bunlara rağmen yaşama sevincini ve hayata dair umutlarını hiç kaybetmeyen deli dolu bir genç. Doğru bildiğinden şaşmamak konusunda annesinin kopyası. Tek farkı; sevdikleri uğruna herkesi feda edecek kadar gözü kara biri. Arkadaşlarıyla arasında görünmez ama bir o kadar da güçlü, asla kopmaya ak bir bağ vardır. Ali’den her şeyini alabilirsiniz, hatta canını bile ama sevdiklerini asla!
4.jpg

Cemre Yılmaz (Ecem Çalhan)
Merhametli, adaletli ve dürüst bir kızdır.

Bağlı olduğu zincirlerin henüz farkında bile değildir. Evde, okulda, arkadaşları arasında ve aşk hayatında bile birilerine zorla bağlanmış gibidir. En büyük sınavını aşk hayatında verir. İçindeki gerçek Cemre’yi tanıdıkça özgürlüğün tadına varacaktır ama karşısında ilk duracak olanlar ise tüm sevdikleri olacaktır.
5.jpg

Berk Yağızoğlu (Ulvi Kahyaoğlu)
Öfkeli, hırslı ve kıskanç.

Kenan’ın kopyası olsa da içten içe en çok kızdığı kişidir babası. Öfkesi, hırsları ve en önemlisi de her şeyin sahibi olma isteği karakterini fazlaca şekillendirmiştir. Güç önemlidir. Bu yüzden etrafındaki herkesin güçlü olmasını ister. Zayıf olanı yok etmek gerektiğine inanır. Oysa içindeki kırılgan çocuğun korkularıdır tüm bunlar. Üzerindeki yüklerden sıyrılabilmeyi ne çok isterdi aslında… işte o zaman İlk savaş açacağı kişi de şüphesiz babası olurdu.
6.jpg

Zeyno Sarı (Serra Pirinç)
Neşeli, sempatik, cesur.

Mahallenin delikanlı kızı. Grubun tek dişi üyesi ama farketmez. Benim diyen on kişiyi cebinden çıkartır. Henüz güzelliğinin o da farkında değil. Mahalledeki herkes dostu,kardeşidir ama bir kişi hariç. O kişiyi Kimsenin bilmesine gerek de yoktur. Hayat böyle de güzeldir onun için.
7.jpg

Hazal Küçük (Çağla Şimşek)
Korkusuz, vurdumduymaz, hayalperest.

Hayalleri belki de en büyük olan kişidir Hazal. İsteklerinin, sahip olmayı arzuladıklarının sınırı yoktur. Her şeyi elde edebilecek gücü olduğunu da çok iyi bilir. Çok güzel ağlar ama bir o kadar da güzel cilve yapar. İnsanların zaaflarını çok iyi fark edebildiği için herkese başka yüzünü gösterir. Girdiği bir savaşta Kazanmak için yapmayacağı şey yoktur. Güce aşıktır ve güçlü olan herkes onun ilgi alanındadır
8.jpg

Arap (Sinan) Narinses (Can Bartu Aslan)
Komik, doğal, cesur.

Hayat onun için bir çok melodinin karışımı, bir çok rengin çiçek açmış halidir. Eğlence onun göbek adıdır. Hayatta ailesine ve aile bildiği arkadaşlarına aynı derece düşkün az insandan biridir. Kıymet verir, sevip sayar herkesi.
9.jpg

Vefa Akın (Durukan Çelikkaya)
Zeki, çekingen, iyi niyetli.

Annesinin yokluğu ve babasının çocuksuluğu arasında hayata tutunmaya çalışan birisidir Vefa. Babası onun her şeyidir… bir de canından çok sevdiği arkadaşları. Ali’nin yeri onda başkadır ana. Beraber büyümüşlerdir… beraber büyümeye de devam etmektir tek isteği. Hem kim engel olabilir ki buna? Kendi hallerinde mutlu, Mesut yaşayanlarla kimin ne derdi olabilir ki?
10.jpg

Ege Şimşek (Özgür Foster)
Eğlenceli, sadık, yalnız.
Durmaksızın çalışan ebeveynlerinin kendisinde açtığı boşluğu ve yalnız kalma korkusunu arkadaşlarında gidermeye çalışır. Özellikle en yakın arkadaşı Berk’in ağzından çıkan her söz kanun sayılır onun için. Zamanla dostluğun, kardeşliğin aslında ne demek olduğunu öğrenecektir ama o gün gelene kadar harcadığı ve harcayacağı insanların sayısı da azımsanmayacak kadar çok olacaktır.
gietz8k.jpg

Çağrı Koçak (Haktan Zavlak)
Vicdanlı, fevri, eğlenceli.

Anne ve babasının boşanması hala onda bir travmadır. Nasıl olmasın ki? Annesi Nesrin bu durumu sürekli oğluna hatırlattığı için ve suçlu olarak da babasını hedef almasını sağladığı için her yeni güne Önder’e öfkeyle başlar. İçindeki bu öfke onu okuldaki arkadaşlarına daha da yakınlaştırır. Doğruyu yanlışı ayırt etmeden onlar ne yaparsa aynısını yapar. Ancak diğerlerinden farkı hala içinde taşıdığı vicdandır.
 
Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Angelica

Angelica

Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,674
Reaksiyon puanı
56,830
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Dün oyunculukları çok beğendim özellikle Aliyi canlandıran Kaanı çok beğendim reytingde iyi gelmiş
 

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,530
Reaksiyon puanı
56,767
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
gietz8k.jpg

Çağrı Koçak (Haktan Zavlak)
Vicdanlı, fevri, eğlenceli.

Anne ve babasının boşanması hala onda bir travmadır. Nasıl olmasın ki? Annesi Nesrin bu durumu sürekli oğluna hatırlattığı için ve suçlu olarak da babasını hedef almasını sağladığı için her yeni güne Önder’e öfkeyle başlar. İçindeki bu öfke onu okuldaki arkadaşlarına daha da yakınlaştırır. Doğruyu yanlışı ayırt etmeden onlar ne yaparsa aynısını yapar. Ancak diğerlerinden farkı hala içinde taşıdığı vicdandır.
 
  • Beğendim
Reactions: Angelica