Tozlu Yollar Dizisine Bir Engel Daha!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Atv ekranlarında yakında izleyicisiyle buluşacak olan dizi Tozlu Yollar'da talihsizlikler devam ediyor.Dizide ana mekan olarak kullanılan çiftlik evi çökünce çekimlere ara verilmek zorunda kalındı.Çiftlik evinin çatısının çökmesi ise kar yağışıyla ilgiliydi ki ekip İstanbul çekimlerine 10 gün ara vermek zorunda kaldılar ancak yoğun çalışmalarla çiftlik evi eski haline getirildi.

Bu mekanı geçmişte birçok Yeşilçam aktör ve aktrisleri de kullanmıştı.Aynı zamanda Uşak ve Bolu'da çekilen sahneler tamamlandı.Dizinin şu günlerde ise 4.bölümü çekiliyor.

Diziye şimdiden başarılar diliyorum,umarım başarılı bir dönem dizisi ortaya çıkar.

260120131125106347511_2.jpg

Bu dizide bir ugursuzluk var. Kac haftadir yakinda yakinda diye tanitimlarini görüyorum, ne zaman baslar diye merak icindeyim. Ama nedense yollarina hep toz ekleniyor.. Insallah Reytingleri öyle olmaz, Kadro bence cok iyi.

Muhteşem Yüzyıl karşısında şansı yok diyemeyiz.Ancak dizi senaryo olarak sevilirse yayın hayatına devam edecek kadar reyting alırsa sorun olacağını düşünmüyorum.Örnek Pis Yedili :)

bence muhteşem yüzyıl , kuzey güney , sakarya fırat ve pis yedili karşısında en fazla 4 alır