Tozlu Yolların İkinci Fragmanı Yayınlandı

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059

bu kez başrollerle çekmişler fragmanı

Moderatörün son düzenlenenleri:
ben gayet paralel yamıuk yumuk bakıyorum ana tema aynı diye dizileri aynı yapmıyorum:)

haklısın yamuk bakıyon :)))))))

ama madem çok istiyon bu ne intikam intika intikam bu intikamdan kusacagız. kanal d bir intikam dizisi tutursada rahat etse iki sene önce yine intikam diziis süpheyi çekmişti kanal. ama olmamıştı bakalım bu olacak mı :))))))))))

haklısın yamuk bakıyon :)))))))

ama madem çok istiyon bu ne intikam intika intikam bu intikamdan kusacagız. kanal d bir intikam dizisi tutursada rahat etse iki sene önce yine intikam diziis süpheyi çekmişti kanal. ama olmamıştı bakalım bu olacak mı :))))))))))

o zmana karşılarında my vardı başrol selin demiratardı ve hikaye intikamınkinin yanında sönüktü

emre yapma aynı hikaye annesi öldürülmüştü bu kez şimdi babası öldürülmüş :)))))))))))) şüphede daha geniş konu vardı ama biraz fazla kurguydu. ayrıca oyuncular sönüktü

emre yapma aynı hikaye annesi öldürülmüştü bu kez şimdi babası öldürülmüş :)))))))))))) şüphede daha geniş konu vardı ama biraz fazla kurguydu. ayrıca oyuncular sönüktü

kendin itiraf ettin oyuncular sönüktü
senaryo çok basitti ilk bölümden anne ile büyük oğul üzeine gidildi şüpheli olarak kalan küçük oğul da suçlu çıktı çok entresan
şüphede senaryodaki olayların nasıl bağlandığını göremeden final yaptı kurgusu iyi miysdi asla bilemicez

vallahi iyi dayanmışsın ben okdar dayanmadım il iki bölümü anca izleyebildim. çok soguk bir diziydi agb ye ragmen dizi tutmadı :)))))))))))

ben de zaten ilk 2 bölümed bir de son bölüm perşembeydi ona baktım arada fazal bişi kaçmamıştır :d

tanıtımlar ortalıkta fink atıyorda oyuncuları kimler onu hala öğrenemedim :)