Müzik Toygar Işıklı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
Dizi müzik ödüllerinin daimi kazananı.Ay Yapım'ın kadrolu tek müzisyeni.

asla bir Gökhan Kırdar seviyesine çıkamayacak olan dizi müzisyeni

dizi müzikleri yapan isimler içinde en önde gözüken isim :) müziğini yaptığı dizilerin popülerliği nedeniyle

Son zamanlarda seri üretim sonucunda tüm müziklerinin birbirine benzediğini düşündüğüm şahıstır aynı zamanda.

Yaptığı müzikler hep aynı tarz ben pek beğenmiyorum açıkçası..

Bütün şarkıları birbirine benzeyen müzisyen. Yaptığı müzik başarılı mı? Evet ama kendini tekrar etmesine engel değil bu durum. :)

Ayrıca bir ek çoğu müziği ordan burdan alınma :) Gökhan Kırdar'dan öğrenek çok şeyi var çookk :D

Dizi müzikleri konusunda Gökhan Kırdar ile yarışan sanatçımız ve söz yazarımız.

aşk-ı memnu ile bence kendi hünerinin en ucunu göstermiştir. farklı bi harmoni var müziklerinde. direkt duygulandıran bi his. lakin son işlerinde tıkandığını ve tekrara düştüğünü görüyorum.

Yaptigi dizi müziklerini olaganüstü buldugum, müzikleriyle günler gecirebilecegim ender sanatcilardan biridir.

Aşk-ı Memnu ile zirve yapmış müzisyendir. Şarkılarını pek dinlemesem de yaptığı dizi müzikleri çok başarılı.

Hep benzer standartlarda müzikler yapıyor, genelde. Müzikler gerçekten içe işleyecek cinsten. Çok güzel. Ama farklılık ve etkileyicilik yönünden bence Gökhan Kırdar bi tık daha önde. Ama kesinlikle çok çok iyi bi isim Türk müziği adına :)

En sevdiğim dizilerde çalışan ve dizi müzikleri yapan sanatçı 🙂
Sesi daha çok beni dramaya çekiyor🙂