Touch Fox'ta Başlıyor!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,491
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Fox'un ABD'deki kanalında geçen sezon yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede ilgi çekmeyi başaran Touch şimdi Türkiye'ye geliyor.

Dizinin konusundan kısaca bahsetmek gerekirse dizi; Martin ve 11 yaşındaki oğlu Jack çevresinde ilerliyor. Jack, kimseyle konuşmayan kimsenin kendisine dokunmasına izin vermeyen özel bir çocuktur. Fakat Jack'in babasının bilmediği özel yetenekleri vardır. Bu yetenekler ortaya çıkınca babasıyla rakamlar yoluyla iletişim kurmaya başlar. Bu rakamlar yardım bekleyen insanları işaret etmektedir...

Dizi 17 Kasım Cumartesi 00.30'da başlayacak...

ozan baktıki haluk yok ortada .. forumun foxlanma ihtiyacını gideriyor
)

Fragmanda 23.30'da başlayacak diyor.

Dizi çok güzel.Herşey herkes bir noktada birbirlerine bağlantili oluyorlar. 2.sezonu merakla beklıyorum.İlk sezon kısaydı.Asıl soru ne zaman 2.sezonu yayınlayacak?

Fragmanda 23.30'da başlayacak diyor.

Sitede 00.30 diyor ve Lale Devri bitmez o saatte.

Biliyorduysanız açsaydınız ben görür görmez açtım. Diziyi izlemedim ama ilgimi çeken bir diziydi. Özellikle İMDB'de 8.6 gibi yüksek puanla giriş yapmıştı yanılmıyorsam ama 7.8'e düşmüş şu an.

- - - Ekleme - - -

Dizi çok güzel.Herşey herkes bir noktada birbirlerine bağlantili oluyorlar. 2.sezonu merakla beklıyorum.İlk sezon kısaydı.Asıl soru ne zaman 2.sezonu yayınlayacak?

Şubat'ta.

Orasıda doğru, Lale Devri'nin süresini uzun tutuyorlar.

Ben açmaya başlamıştım, sloganı ile başlamıştım yazmaya, sonra bir baktım konu açılmış.

FOX-TR sormuştum ama FOX-USA için güncelledin beni. Saol

Aralıksız devam ederlerse 16 Şubat'ta 2.sezona geçiyorlar. Muhtemelen Amerika ile eş zamanlı olarak yayınlanır.

Bu pek görülmüş bir şey değil sanki. Dublajı vs. zaman alır bence, ikinci sezon yakın zamanda olmaz diye düşünüyorum...

Konusu ilgi çekici, yani izleyebilirim.