Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,953
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Üzgünüm ama bu kaliteye ihanet edemem.Yalnız gidişat iyi görünmüyor ha. Mou hocam ne yapıyorsun kendine gel..@Sherlock
İngiltere futboluna da satış geldi 😱 😱 @SherlockÜzgünüm ama bu kaliteye ihanet edemem.Alman futbolu tekrar yükselişe geçiyor sanırım ve ben bu yükselişin köpeği olmaya hazırım.@Tolstoyevski
Ah, hayır hayır. İngiliz futbolunu, İngilizleri ve İngiltere'yi bırakamam. Bunu düşünmek bile korkutucu. Sadece İngiliz-Alman karışımı bir sevginin içindeyim. Bence ikna oldun.
İçine bir tutam da İspanya atalım o zaman yetmez bu kadarıAh, hayır hayır. İngiliz futbolunu, İngilizleri ve İngiltere'yi bırakamam. Bunu düşünmek bile korkutucu. Sadece İngiliz-Alman karışımı bir sevginin içindeyim. Bence ikna oldun.
Ah, hayır hayır. İngiliz futbolunu, İngilizleri ve İngiltere'yi bırakamam. Bunu düşünmek bile korkutucu. Sadece İngiliz-Alman karışımı bir sevginin içindeyim. Bence ikna oldun.
İçine bir tutam da İspanya atalım o zaman yetmez bu kadarı
Yalnız gidişat iyi görünmüyor ha. Mou hocam ne yapıyorsun kendine gel..@Sherlock
Sörloth ve Haaland'dan gelen bir Norveç seviciliği de var. Onu da ekleyelim üstüneCity'den doğru bir Arap seviciliği de mevcut, tam ortaya karışık oldu.
İlk yarı deplasmanda olmamıza ve ilk maç olmasına rağmen ezici fakat ölçülü bir futbol oynadık. O sanatsal tiki taka, tek pas futboluna hayran olmamak zaten elde değil. Tothennam ilk yarının sonlarında karşı kalenin dibinde olmasına rağmen taç atışını geçiştirdi bir an önce bitsin diye, işte Alman disiplini adama bunu yaşatır
Geçen yıl final oynayan takım ne hale gelmiş. Tüm suçu Mourinho'ya atsam yanlış olmaz bence.İlk yarı deplasmanda olmamıza ve ilk maç olmasına rağmen ezici fakat ölçülü bir futbol oynadık. O sanatsal tiki taka, tek pas futboluna hayran olmamak zaten elde değil. Tothennam ilk yarının sonlarında karşı kalenin dibinde olmasına rağmen taç atışını geçiştirdi bir an önce bitsin diye, işte Alman disiplini adama bunu yaşatır
Sörloth ve Haaland'dan gelen bir Norveç seviciliği de var. Onu da ekleyelim üstüne@DarkLegenD
Geçen yıl final oynayan takım ne hale gelmiş. Tüm suçu Mourinho'ya atsam yanlış olmaz bence.
Almanya'da oynanacak rövanşı düşünemiyorum bile.
Klopp hocam deplasmanda olduğundan ve her türlü skoru çevirebilecek bir takım yarattığından dolayı endişe duymadım ama burada işler sıkıntılı Şerlok beyciğim. Bu Leipzig takımı kendi sahasında perişan eder bu görüntüdeki bir Tottenham'ıİlk yarı takım çok iyi değildi Utku beyciğim, Mou hocam gerekeni yapmalı devre arası.
Gabon'lu değil... O bir Galatasaray'lı.Avatarındaki herif de Gabon'lu. Hey maşallah.
Bu sezon Poşetli Tottenham'ı da gördükGeçen yıl final oynayan takım ne hale gelmiş. Tüm suçu Mourinho'ya atsam yanlış olmaz bence.
Almanya'da oynanacak rövanşı düşünemiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?