Toronto Raptors - Golden State Warriors | NBA Final Serisi 1. Maç

Sonrakileri uykuyu bir şekilde ayarlarım ya, işe geç gidiyorum zaten 1 2 gün daha geç giderim çok sorun olmaz. :A Tatildekiler zor görünüyor sadece. Bir şekil yapıp 1, 2 veya 3 maç izlerim muhakkak. Nba'den de emekli olacaksak hepten ölmüşüz demektir... :A
Evet ne yapıp ne edip GSW'nin bir zaferine daha tanıklık etmelisin :A Bu arada Nadal daha 3. turda bir set kaybetmiş bile hemen :A Yoksa Roland Garros'u da mı Djokovic'e kaptıracak toprak ağası :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Evet ne yapıp ne edip GSW'nin bir zaferine daha tanıklık etmelisin :A Bu arada Nadal daha 3. turda bir set kaybetmiş bile hemen :A Yoksa Roland Garros'u da mı Djokovic'e kaptıracak toprak ağası :A
Belli olmaz, KAWHİ kralımız her şeyi değiştirebilir... :A

Geçen sene de Fognini'ye set kaybeymişti. Sonuç ortada finalde 3-0 yendi... :A Pek umutlanma bence o konuda, hatta o dede Federer de elenmezse yarı finale bi gelsin Nadal kralımın gazabının farkına varsın. :A

Belli olmaz, KAWHİ kralımız her şeyi değiştirebilir... :A

Geçen sene de Fognini'ye set kaybeymişti. Sonuç ortada finalde 3-0 yendi... :A Pek umutlanma bence o konuda, hatta o dede Federer de elenmezse yarı finale bi gelsin Nadal kralımın gazabının farkına varsın. :A
Zaten en iddialı olduğu alanda 37 yaşına gelmiş Federer'i yenemeyecekse tenisi bıraksın Nadal efendi :A Benim Federer'den yana bir beklentim yok, bu yaştan sonra grand slam kazanacaksa o Roland Garros olmayacaktır. Ama bir Djokovic gerçeği var ortada, adam son 3 grand slami kazandı yani hatırlatırım :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Zaten en iddialı olduğu alanda 37 yaşına gelmiş Federer'i yenemeyecekse tenisi bıraksın Nadal efendi :A Benim Federer'den yana bir beklentim yok, bu yaştan sonra grand slam kazanacaksa o Roland Garros olmayacaktır. Ama bir Djokovic gerçeği var ortada, adam son 3 grand slami kazandı yani hatırlatırım :A
Ve o Djokovic'e karşı bir Masters finalinde 6-0 set kazanmış Nadal var... Ki orası Masters, Nadal toprakta zirveye Roland Garros 2. haftada ulaşır... O yüzden pek de umutlanmamak lazım Djokovic adına... :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE

Sal gitsin adaşımı Utku beyciğim, toprakta bir şampiyonluk görünce gaza geldi yine hemen. Djokovic yiğidimiz çok formda, Nadal'a kaybetmeyecektir. :A

• Harika
3. veya 4. maçta dönecek diye okudum bugün Şerlok beyciğim. Sakatlıktan nasıl döneceği de önemli tabi ama. Sonuçta robot değil o da bir insan yani, direk ritme giremeyebilir o da var :D Ama en sağlam performansını gösteremese bile her türlü onun üzerine oluşacak baskı ile en azından diğer adamlara alan açılır o bakımdan katkısı olur en kötü ihtimalle :A Siakam gerçekten çok çılgın bir maç oynadı. Yalnız GSW tamamen Kawhi'ı bitirmek üzerine bir taktik kurmuş. Büyük oranda etkili de oldu ama bu sefer de diğer adamlar coştu, özellikle de Siakam ve sonra da Gasol. O yüzden daha farklı bir savunma yapabilirler, bu şekilde sonuç hiç iyi olmadı çünkü :A

Bence her türlü oynayacaktır Utku beyciğim. GSW, tam olarak iyileşmemiş olsa bile onu oynatma riskini zaten alır finali kaybetmemek adına. Ben Durant'in de gitmeden önce bir şampiyonluk daha kazanmayı çok istediğinden eminim, o da oynamak isteyecektir tam olarak iyileşmemiş dahi olsa. Siakam dışında Gasol de baya üst düzey oynamış aynen, izleyince şaşırdım. Kawhi'yi durdurabildikleri + Durant'in oynayabildiği bir denklemde GSW her türlü kazanmaya başlayacaktır. O yüzden Siakam'ın mümkünse bir maç daha çılgın atıp seriyi 2-0'a getirmesi lazım. Sonrası Durant falan derken çok daha zor olacak zaten Toronto adına. :A

• Beğendim
Ve o Djokovic'e karşı bir Masters finalinde 6-0 set kazanmış Nadal var... Ki orası Masters, Nadal toprakta zirveye Roland Garros 2. haftada ulaşır... O yüzden pek de umutlanmamak lazım Djokovic adına... :A
Evet gördüm o sonucu. Grand Slam'ler hariç pek tenis izlediğim söylenemez. Bir de burada görmek lazım durumları. Nadal'ın topraktaki başarıları ortada zaten. Djokovic'e karşı tek favori olabileceği alan burası yalnız, onu da alamazsa Djokovic bu hızla önce Nadal'ı geçer hatta Federer'i bile geçebilir bu gidişle :A
Sal gitsin adaşımı Utku beyciğim, toprakta bir şampiyonluk görünce gaza geldi yine hemen. Djokovic yiğidimiz çok formda, Nadal'a kaybetmeyecektir. :A
Sen de Federer'ciydin değil mi Şerlok beyciğim. MEnes yoldaşım ile her konuda farklı kişileri veya takımları tutuyoruz Gs hariç. Senle en azından teniste aynı fikirdeyiz iyi bari sevindim :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: MEnes and Sherlock
Evet gördüm o sonucu. Grand Slam'ler hariç pek tenis izlediğim söylenemez. Bir de burada görmek lazım durumları. Nadal'ın topraktaki başarıları ortada zaten. Djokovic'e karşı tek favori olabileceği alan burası yalnız, onu da alamazsa Djokovic bu hızla önce Nadal'ı geçer hatta Federer'i bile geçebilir bu gidişle :A

Sen de Federer'ciydin değil mi Şerlok beyciğim. MEnes yoldaşım ile her konuda farklı kişileri veya takımları tutuyoruz Gs hariç. Senle en azından teniste aynı fikirdeyiz iyi bari sevindim :A

Federer varken diğer tenisçilerden herhangi birisini desteklemek şovdan başka bir şey değildir, adam 37 yaşına gelmiş olmasa yine süpürürdü hepsini bundan eminim. :A

• Harika