Toprak ile Fidan'da Kim Kimdir? | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,833
Reaksiyon puanı
57,026
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
75qx5y4.

OGM Pictures ve Stellar Yapım imzalı yeni günlük dizi 'Toprak ile Fidan' bu akşam Star TV'de yayın hayatına başlıyor.

Yönetmen koltuğuna Eray Koçak ve Burcu Bayram Dursun'un oturduğu, senaryosunu Ahmet Köşeoğlu, Gökçen Eroğlu, İnan Güngören, Can Özdemir, Banu Özyürek ve Nur Kıymaç’ın kaleme aldığı dizi, talihsiz bir kaza nedeniyle birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan Fidan ile Toprak’ın hikayesinin izleyici ile buluşturacak.

Toprak ile Fidan, bu akşamdan itibaren hafta içi her gün 19.00'da Star TV'de.

Ff2Ue79XgAAvYKM

Toprak (Osman Aydın)
Komadan çıktığında hiç bilmediği bir dünyayla karşılaşır ve hafıza eksikliği ona işkence eder. Eski hayatına dair bildiği tek şey insanların ona anlattıklarıdır. Toprak, oğlu da dahil olmak üzere kimseyle bağ kuramaz, ta ki onu tam olarak anlayamadığı bir şekilde etkileyen genç bir kadınla tanışana kadar.
Ff2PBIRXkAME5Qs

Fidan (Hazal Adıyaman)
Kocasını ve bebeğini kaybettikten sonra, hasta babasına ve doyumsuz üvey annesine destek olmak için eve geri taşınır. Nejat ile geçirdiği zamanlar ona başka bir dünya gibi gelmektedir. Bir gün Fidan, ölen kocasına tıpatıp benzeyen bir adamla tanışır ve hayatı beklenmedik şekilde değişir.
Ff7WXDYWYAEx4Qs

Keriman Tunç (Asuman Bora)
Toprak'ın annesi. Keriman güçlü, iradeli, acımasız ve istediğini elde etmek için her şeyi yapabilecek bir kadındır. Keriman,Toprak'ı Aydan’la evlenmesi için ikna etmek üzere Aydan’la işbirliği yapar, çünkü aile şirketini kurtarabilecek tek şey Aydan’ın servetidir. Keriman'ın fark etmediği şey ise işleri batıranın aslında Aydan olduğudur.
Ff7d629WQAI4I3h

Aydan Yağız (Hilal Tüfekçi)
Toprak'ın nişanlısı. Güzel, kurnaz ve acımasız Aydan, Toprak'ı genç kızlığından beri sevmektedir. Aydan ona sahip olmak için her şeyi yapacaktır. Artık Toprak komadan çıktığına göre, eline büyük bir fırsat geçer. Keriman'ın yardımıyla Aydan, Toprak'ın kayıp anılarını doldurmak için yeni bir hikâye kurgular ; bu, Toprak'ın onu her zaman sevdiğine dair bir hikâyedir.
Ff_cOUAXgAMmx3H

Mert Kara (Kağan Arpacı)
Fidan'ın üvey kardeşidir. Mert çalışkan, dürüst ve Asya'ya sırılsıklam aşıktır. Mert, kendi dükkânını açacak ve Asya ile evlenecek parayı biriktirebilmek için yıllarca bir fabrikada çalışmıştır. Ancak tam hayallerini gerçekleştirmek üzereyken mutlu bir hayat için yaptığı planlar suya düşüp, Asya'yı kurtarmak için tehlikeli bir mücadeleye girer.
FgPHcYnXoAY2DoG

Asya Toprak (Burcu Kırman)
Tüm hayatı çocukluk aşkı Mert'le evlenme hayali olan, güzel, yetenekli ve üniversite mezunu bir kızdır. Asya'nın annesi Mert’i sevmediği gibi ilişkilerini de onaylamaz ve daha pek çok şey evliliklerinin önünde engel teşkil etmektedir. Zamanı geldiğinde Asya, Mert için en büyük fedakârlığı yapmaya hazırdır.
Ff_pg7ZWYAAcP8B

Adnan Çetin (Gürol Güngör)
Başlangıçta bir kurtarıcı gibi görünür, Mert'in iş planları kötü gidince, Asya'ya holdinginde bir iş teklif eder. Ancak çok geçmeden, Adnan'ın babacan yardımı genç kıza aşık olmasına ve onu saplantı haline getirmesine neden olur. Zengin ve güçlü olan Adnan, istediğini elde etmeye alışkındır ve planları Mert ve Asya'nın aşkını teste tabi tutar.
FgEwFe7XEAAVMXt

Burak Tunç (Yağız Ali Zeyveli)
Toprak'ın oğlu. İçine kapanık bir çocuk olan Burak, Aydan'ın acımasızlığının bir sonucu olarak soğuk ve mesafelidir. Aydan, toplum içinde Burak'a karşı özenli ve sevgi doludur, ama özel hayatında onu utanmazca istismar eder. Burak Fidan'la tanıştığında, Fidan ona özlediği her şeyi verir - sevgi, sıcaklık, anlayış - ve Burak bir çiçek gibi açılmaya başlar.
FgEyHKTXoAA3gZp

Ece Tunç (Eliz Türker)
Toprak'ın kız kardeşi. Toprak yurtdışına okumaya gittiğinde Ece 13 yaşındadır ve Toprak komadan çıktığında o da eve gelir. Ece, Toprak'tan çok daha küçüktür ve kaygısız bir kız gibi görünmektedir, ancak Ece kardeşini çok sevmektedir. Toprak’ın derin bir sorunu olduğunu anladığında, Ece konakta kalmaya karar verecektir.
FgEzesTWYAIflsZ

Yalçın Özkan (Mehmet Çelik)
Tunç ailesinin şirketinde muhasebeci olarak çalışır ve Aydan onun yardımıyla şirketi avuçlarının arasına almıştır. Aydan Yalçın'ı terk eder ve daha sonra dolandırıcılıktan hüküm giyer. Şimdi ise Yalçın hapisten çıkmıştır ve ilk işi intikam almaktır. Yalçın, Ece'ye kafayı takmıştır ve ona yakınlaşmak için Aydan’a şantaj yapar.
FgJ1WD2XoAIpUWJ

Zerrin Aksu (Nazan Bayazıt)
Fidan'ın üvey annesi ve Mert’in de öz annesidir. Son derece acımasız ve kötü bir kadın olan Zerrin, paraya tapmaktadır. Üstelik evin tüm finansal idaresi onun elindedir. Zerrin'in pervasız harcamaları kocasının işlerini mahvetmiş ve mahallenin mafyası olarak bilinen Ercan'a büyük bir borç yüklemiştir. Zerrin'in tek umudu Fidan'ı Ercan'a vermek ve Mert'e zengin bir eş bulmaktır.
FgJ9YIwXgAIomvV

Ayşe Toprak (Jülide Güven)
Asya'nın annesidir. Dul bir kadın olarak kızını yetiştiren Ayşe, onu doğru şekilde yetiştirmek için çok çalışmıştır. Şimdi Ayşe'nin tek istediği onu doğru kişiyle evlendirip rahatlamaktır. Ayşe, aptal bir tamirci olarak gördüğü Mert'e karşı son derece olumsuzdur ve Asya’yı vermemeye kararlıdır. Asya'yı Adnan'ın holdingindeki işi alması için zorlar.
FgOwtqiWQAEGSYN

Osman Aksu (Hüseyin Bul)
Fidan'ın babasıdır. Osman iyi bir adam ve harika bir babadır. İlk karısı öldüğünde Osman, Fidan bir anneyle büyüsün diye Zerrin'le evlenmiştir. Zerrin'in nasıl bir yılan olduğunu sonradan öğrenir. O zaman da artık çok geçtir. Hasta ve yatalak olan Osman'ın kızına yardım edecek gücü yoktur.
FgOxzN8XwAIfbYC

Halide Günce (Hülya Aslan)
Tunç ailesinin hizmetçisidir. Halide bir yetimhanede büyümüş ve hayatı boyunca Keriman için çalışmıştır. Sadık ve güvenilir olan Halide, yine de Keriman'ın Toprak'ın karısına karşı kurduğu komplo karşısında dehşete düşmüştür ve bu bilgi o zamandan beri Halide'nin peşini bırakmamıştır. Fidan hakkındaki gerçeği bilen tek kişi Halide ve oğludur.
FgO7esZWAAA6mMk

Şenay (Gülşah Yavuz
Fidan'ın tek gerçek arkadaşı olan Şenay, Fidan ile birlikte o taşınmadan önce küçük bir dükkan işletiyordu. Şenay, Fidan'ın tek sırdaşıdır. Fidan birbiri ardına sorunlarla karşılaştıkça, Şenay onun sorunlarını dinler, ona danışmanlık yapar ve Fidan'a yardım etmek için elinden gelen her şeyi yapar.
FgT7WUsXkAAvSAI

Ali Günce (Sefer Canbaz)
Halide'nin oğludur. Halide ile konakta yaşayan Ali, kendisine her zaman destek olan ve eğitimiyle ilgilenen Tunç ailesine karşı vefa duygusu beslemektedir. Komaya girmeden önce Toprak'la yakın olan Ali, gerçeği bildiği halde bir şey söyleyememekten dolayı çok üzgündür. Ali, Toprak'ın kız kardeşini her zaman sevmiştir ve bu onu çok zorlayacaktır.
FgUHRvSXEAAfphP

Esin Polat (Tutku Damla Aygan)
Aydan’ın en yakın arkadaşıdır ve Aydan sırlarını onunla paylaşır. Esin de en az Aydan kadar korkunç bir insandır. Esin, Aydan’ı bir an önce Toprak'la evlenmesi için teşvik eder ve Aydan’a planlarında yardımcı olur.
FgKNa1UXwAE9Bm0

Selma Çelik - Deniz Tanfener
Varlıklı bir aileden gelmesine rağmen Selma, Mert ile aynı mahallede büyümüş ve onu hep sevmiştir. Selma, Mert'in Asya'ya olan aşkını kıskanır ve onları ayırmak için elinden geleni yapar. Selma, oğlunun varlıklı bir aileyle evlenmesini hayal eden Zerrin'in desteğini alır.
 
  • Beğendim
Reactions: STAR

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,610
Reaksiyon puanı
62,931
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
OGM yine Kırmızı Oda kadrosundan yararlanmaya devam ediyor hem Alya'nın babaannesi var hem de bir bölüm görünüp kaybolan Ömer. :A @Cervantes
 
  • Güldürdün
Reactions: Cervantes

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,276
Reaksiyon puanı
62,916
Puanı
1,060
Ne çok karakter var oku oku bitmedi ama hiçbiri de ilgi çekici değil. :A
 

offensive

Favori Üye
Katılım
19 Ağustos 2017
Mesajlar
3,841
Reaksiyon puanı
3,056
Puanı
410
Asuman Bora Unutma Beni'de kıvırcık başrol Ali'nin annesini oynuyordu
 

kreys

Yeni Üye
Katılım
16 Ekim 2022
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
0
Puanı
2
Beni hatırladınız mi😁😁 tabiki bugün yalicapkini tekrar ve toprak ile fidan günü
 

xemrexxx

Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
181,613
Reaksiyon puanı
132,574
Puanı
1,061
Konum
İstanbul

Hobbit

Favori Üye
Katılım
12 Mayıs 2018
Mesajlar
2,604
Reaksiyon puanı
2,293
Puanı
280
Hazal Adıyaman neden tercihini günlük bir dizi projesinden yana kullandı ki. Rahat bir şekilde haftalık yayınlanan bir diziye dahil olabilir veya yeni başlayacak olan bir kadroya girebilirdi. Benim adıma enteresan bir tercih gibi geldi.