'Tom & Jerry' Filminin Detayları ve Fragmanı

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,134
Puanı
1,060
tom_jerry_trailer.jpg

2021'de yayınlanması planlanan 'Tom & Jerry' filminin fragmanı yayınlandı.

Yönetmenliğini Tim Story'nin üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Chloë Grace Moretz, Michael Peña, ve Ken Jeong yer alıyor.

Fragman:

Türkçe Dublaj:

Özet:
Film, Jerry’nin hain planlarını engellemek için Tom ile anlaşan genç bir kadının hikayesini konu ediyor.Kayla adındaki bu genç kadın yeni işi için oldukça heyecanlıdır. Posh Otel’de çalışmaya başlayan Kayla, kendisini kanıtlamak için her şeyi yapmaya hazırdır. Otel’de gerçekleştirilecek olan büyük bir düğün organizasyonunun hazırlığı sürmektedir ve sinir bozucu fare Jerry, düğünü mahvetmek için hazır bir şekilde beklemektedir. İşini garantilemek isteyen ve bu yüzden düğünü herhangi bir şeyin bozmasına engel olmak için çalışan Kalya, Jerry’yi etkilesiz hale getirmenin yolunu arar. Jerry’nin tüm geceyi mahvetmesini önlemek için de Tom adındaki bir sokak kedisinden yardım ister. Şeytani patronunun kendisini kapının önüne koymasını engellemek için Kayla, Tom birlikte hareket edip Jerry’yi durdurmanın yolunu bulmalıdır.

Detaylarda 5 Mart 2021 yazmaktaydı ama fragmanda yakında diye belirtildiği için 2021 diye belirttim sadece.
Zamanı gelince ailece izleriz. Özlemişim :A
Bu filmde iyi olan Tom gibi

• Harika
Reactions: Angelica
Çok eski bir çizgi film esas filminin daha yeni çıkması şaşırtıcı. Bir çok çizgi filminde bu çizgi filmden örnek aldığını görüyoruz. Kedi fare ilişkisini bir çoğumuz buradan öğrendik

Reel + animasyon filmler hiçbir zaman belli bir kalitenin üstüne çıkamadı ve bu da öyle olacak gibi. Baştan sona animasyon olsaydı belki daha farklı olabilirdi ama fragmanı koca bir zaman kaybı olacağına dair sinyal verdi.
Ben de açıkçası böyle sevmiyorum yarı gerçek yarı animasyon hoş olmuyor

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Reel + animasyon filmler hiçbir zaman belli bir kalitenin üstüne çıkamadı ve bu da öyle olacak gibi. Baştan sona animasyon olsaydı belki daha farklı olabilirdi ama fragmanı koca bir zaman kaybı olacağına dair sinyal verdi.
Hemende soğuttun ha :A
Ama çocuklar ile izlemek keyifli olur.

Ekli dosyayı görüntüle 95470
2021'de yayınlanması planlanan 'Tom & Jerry' filminin fragmanı yayınlandı.

Yönetmenliğini Tim Story'nin üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Chloë Grace Moretz, Michael Peña, ve Ken Jeong yer alıyor.

Fragman:

Türkçe Dublaj:

Özet:
Valla özledik iyice en son çizgi filmlerine bakıyordum bunun çıkması iyi oldu

• Beğendim
Reactions: Dosi
Animasyon ile gerçeğin karması bana da hoş gelmiyor. İki arada bir derede kalmış bir film havası almışımdır ben hep. Ama bu filmin markası kuvvetli. Bende ki bu düşünceyi değiştirebilecek mi bakalım.

Ben açıkçası hiç beğenmedim görselliğini...
Space Jam bundan daha iyi geldi gözüme :A

Ama Tom ve Jerry efsanedir.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Filmin tarihi 5 Mart 2021 olarak kesinleşmiş artık.

• Beğendim
Reactions: Angelica