Tom Hanks ve Steven Spielberg Yeniden Aynı Filmde!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,383
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Üç Oscarlı usta yönetmen Steven Spielberg ve iki Oscarlı usta oyuncu Tom Hanks'in yıllar sonra yeniden yolları aynı filmde kesişiyor.

Daha önce Saving Private Ryan başta olmak üzere pek çok projede birlikte çalışan ikili, yönetmen-oyuncu ilişkisi içerisinde en son 2004 yılında The Terminal filminde çalışmıştı.

Soğuk Savaş dönemindeki bir gerilim filmi olarak hazırlanan yeni projede Marc Platt, Spielberg ile birlikte yapımcılığı üstlenecek. Senaryo ise Matt Charman imzası taşıyor.

Eğer proje gerçekleşirse Tom Hanks, James Donovan adlı Soğuk Savaş sırasında CIA tarafından işe alınan ve ele geçirilen bir pilotun serbest bırakılması için görüşmeler yapmak üzere görevlendirilen bir avukatı canlandıracak.

Son olarak geçtiğimiz yıl Captain Phillips ve Saving Mr. Banks ile adından sıkça söz ettiren ve pek çok prestijli adaylık da kazanan Tom Hanks, şu sıralar bağımsız film A Hologram for the King'in çekimlerinde yer alıyor.

Steven Spielberg ise son olarak 2012'de Lincoln filmiyle iyi bir yıl geçirmiş ve hem kendi hem de filmi Oscar adaylığı kazanmıştı.

Harika bir haber. Kesin izleyecegim bir film olacak.

Hem Saving Private Ryan filmini hem de The Terminal filmini izlemiştim. İkisi de bence çok başarılıydı, özellikle Saving Private Ryan.

Ayrıca, Speilberg'in favori yönetmenlerimden, Tom Hanks'in de favori oyuncularımdan bir tanesi olması benim açımdan daha da sevindirici bir haber, umarım proje gerçekleşir. Filmin hikayesi de gerçekten ilgi çekici duruyor.

Bu habere ben de çok sevindim. Umarım kesinleşir bu proje birkaç yıl içinde.

Catch Me If You Can'i de sayarsak birlikte çalıştıkları tüm işleri sevdim. Her ne kadar Spielberg'ün son projeleri War Horse ve Lincoln'ü pek sevmesem de işin içinde Tom Hanks de olunca ortaya kötü bir şey çıkması zor gözüküyor.

Tom Hanks ile Steven Spielberg'in adı bir projede yer alıyorsa, durup bakacaksın. O da iyi filmlerden biri olacaktır. İyi bir iş çıkacağını düşünüyorum ve büyük ihtimalle izlerim.