Tom Hanks Şeker Hastası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Forrest Gump, Yeşil Yol gibi ünlü filmlerden tanıdığımız oyuncu Tom Hanks geçtiğimiz günlerde CBS kanalının bir programına katıldı ve şeker hastası olduğunu söyledi.

2 Oscar ödüllü Tom Hanks şeker hastası olduğunu
Doktora gittim, bana ’20 yıldır yüksek kan şekeriyle savaşıyorsun, artık mezun oldun. Tebrik ederim tip 2 tür diyabet hastasısın!"
sözleri ile açıkladı.

Doktoru ile girdiği diyalogları anlatmaya devam eden başarılı oyuncunun, şeker hastalığının kariyerini etkileyip etkilemeyeceği büyük merak konusuydu. Bu soruya da geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan 57. Londra Film Festivali'nde yanıt verdi.

Tom Hanks kariyeri ile ilgili olarak,
Ben 57 yaşındayım. Bundan sonra her rolü kabul edebileceğimi ya da tatile gidip 15 kilo almaya çalışacağımı sanmıyorum.
açıklamasında bulundu.

pBcY455NkDMjSZuBOI6lju7F.jpg

Şeker hastalığı üstüne biraz tuz biber olmuştur ama 57 yaşından sonrada sürkekli kilo alıp vereceğini düşünmüyorum.Şeker hastalığı olmasaydıda çok büyük değişimler gerektiren rollerin altına girmezdi.Rol için çok ekstra işler yapmasınada gerek yok.Normal kilosunda çuval giyip oynasa bile oscarlık performans gösterir heralde.:D

Geçmişte çok fazla kilo alıp vermesinin hastalığa neden olabileceği söyleniyor ama tabii tip 2 türündeymiş. Yani çok sık görülen bir hastalık. Sadece bundan sonra haberde de yer aldığı gibi fazla kilo alıp vermesi gereken rollerde olmayacak ki bu da sağlığı açısından daha iyi olur. Bu yaştan sonra hala sürekli kilo alıp vermesi de doğru olmazdı. :)