Tolgahan Sayışman, Merve Boluğur ile Oynamak İstiyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1428115615.jpg

Lale Devri'nin ardından Asla Vazgeçmem'le dizi setlerine dönen Tolgahan Sayışman, düşük reytinglerden sorumlu tuttuğu partneri Amine Gülşe'nin yerine Merve Boluğur ile oynamak istiyor.

Sayışman'ın, 2014 Türkiye güzeli seçilen Gülşe'nin oyunculuk deneyiminde beklentiyi karşılayamaması sebebiyle "Ben artık Amine'yle çalışmak istemiyorum. Başka bir oyuncuyla reytingler de yükselebilir'' dediği belirtiliyor.

Merve Boluğur daha önce Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Kuzey Güney ve son olarak Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol almıştı.

Daha ilk bölümde tanıştılar, aşık oldular evlendiler. Şansa bak evlendikleri gün 3 yıldır bitkisel hayattaki karısı uyanıyor. Sen de uyan Türk milleti neler izliyosun. :)

Ben de öyle bir şey dediğini sanmıyorum, yalandır muhtemelen. Ama Merve ile de yakışırdı açıkçası. :)

ben de merve boluğurla oynamak istiyom hatta @destere de istiyomuş :))

bu arada güzel kız aşıkları oyunculuğüu yerlerdeki kız için diğer başrolü suçluyor yine şaşırdık mı :A

Kendini ne görüyorsa. :F Gerçi bu haber doğru değil Faruk yalanlamıştı. :D

adam ne isteyeceğini iyi biliyor ama yanlış konuşmuş :D

Haberin doğruluğu sorgulanır,inandırıcı gibi gözükmüyor.Tolgahan`in daha kaç dizisi tuttu ki partner seçiyor.Daha oralara gelmesine var onun.Öyle bir şey dediğine de inanmıyorum.