Tolga yerine Buğra!

Eleştirmen

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5
Puanı
137
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinden senaryo gereği ayrılan Buğra Gülsoy, ‘Cevdet Bey ve Oğulları’ dizisinde rol alacak[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Orhan Pamuk’ un aynı adlı eserinden televizyon dizisi olarak uyarlanan Cevdet Bey ve Oğulları’nda [/FONT][FONT=Times New Roman, Times, Serif]Kıvanç Tatlıtuğ[/FONT][FONT=Times New Roman, Times, Serif]’un kardeşini oynayacak isim önce [/FONT][FONT=Times New Roman, Times, Serif]Tolga Karel[/FONT][FONT=Times New Roman, Times, Serif] olarak belirlenmişti.
Ancak Kıvanç Tatlıtuğ’un veto etmesi sonucu Tolga Karel’e teklif götürmekten vazgeçen yapımcı, Tatlıtuğ’un kardeşini oynayacak isim olarak
[/FONT][FONT=Times New Roman, Times, Serif]Buğra Gürsoy[/FONT][FONT=Times New Roman, Times, Serif]’u seçti. Son dönemde adından sıkça söz ettiren Gürsoy, şimdiden Pamuk’un eserini çalışmaya başlamış. ‘[/FONT][FONT=Times New Roman, Times, Serif]Fatmagül’ün Suçu Ne?[/FONT][FONT=Times New Roman, Times, Serif]’ dizisinde canlandırdığı Vural karakteriyle büyük beğeni toplayan genç oyuncu, hatırlanacağı üzere dizinin önceki gün yayınlanan sezon finalinde diziye veda etmişti. Dizide Fatmagül’e tecavüz eden isimlerden biri olan Vural, Fırat Çelik’in canlandırdığı Mustafa karakteri tarafından başına taşla vurularak öldürülmüştü. Başarılı oyuncunun yine iddialı bir dizi ile ekranlara dönecek olması hayranlarını mutlu etti.[/FONT]

[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Uçankuş[/FONT]

[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Yorumum: İsabetli olmuş, Tolga Karel' i sevmezdim.
[/FONT]

Bence Fatmagül' ün Suçu Ne dizisinden ayrılmak istedi Buğra Gülsoy. Yoksa bu dizi için mi? :)

Birbirine bu kadar benzemeyen iki kardeş biraz ilginç olacak. :D Aralarındaki boy farkı da sırıtabilir, 15 santim fark az değil. Bence de yapım şirketi istemiştir ama oyuncunun da etkisi olabilir. Sonuçta bu dizi KT üzerine kurulu olacak gibi. Diğer oyuncular çok önemli olmayabilir. Kitabı okumadım, bilemiyorum tabi.

Görmedim kusura bakma, son konulara baktım ama yoktu :) Kilitlenebilir ya da bu sayfadaki mesajlar senin konuna eklenebilir.