Haddini bilmezsen senin için hiç iyi şeyler olmayacak.Murat kim be 😂
Güzelim diziyi ne yediği belli olmayan bir dizi için bırakan adam( Tuan diziden çıktı tutmayacak diziye geçti)Murat kim be 😂
Haddini bilmek az sonra ölecek gibi yaşamaktır - Sır Polat Alemdar 😂Haddini bilmezsen senin için hiç iyi şeyler olmayacak.
Geri kafalılık var 😂Güzelim diziyi ne yediği belli olmayan bir dizi için bırakan adam( Tuan diziden çıktı tutmayacak diziye geçti)
Madem bu lafı biliyorsun neden ona göre davranmıyorsun?Haddini bilmek az sonra ölecek gibi yaşamaktır - Sır Polat Alemdar 😂
Geri kafalılık var 😂
İşte bilmim ki daha fazla ömrüm olsunMadem bu lafı biliyorsun neden ona göre davranmıyorsun?
Ömrün bana bağlı olduğu için ayağını denk al. .ssİşte bilmim ki daha fazla ömrüm olsun
Bak bu güzeldi ama dikkat et kedi gibi 9 canım vardır 😉Ömrün bana bağlı olduğu için ayağını denk al. .ss
Kedi avında üstüme yoktur.Bak bu güzeldi ama dikkat et kedi gibi 9 canım vardır 😉
4-5 bandında gezer. fazla reyting artmaz. dizi 5 sezona giriyor. reyting kaybetmesi çok normal.Tolga Sarıtas'ın oyunculuğu Murat Yıldırımdan kat kat üstün o yüzden eski kaybettiği reytingleri yakalayabilir.
Alakası yok EDHO 5. Sezon'unda kendi reyting rekorunu kırmıştı 11.99 alarak4-5 bandında gezer. fazla reyting artmaz. dizi 5 sezona giriyor. reyting kaybetmesi çok normal.
Miyavlama canım 😂Kedi avında üstüme yoktur.
Ben miyavlamam, sokarım.Alakası yok EDHO 5. Sezon'unda kendi reyting rekorunu kırmıştı 11.99 alarakBence ahmet haklı dizi bu sezon Aybüke ve Tolga partnerliği ile sezona erken başlarsa, yakın zamanda 7+ ları görebilir
------
Miyavlama canım 😂
Kelebek gibi uçarım, arı gibi sokarım diyosun yani ?Ben miyavlamam, sokarım.
Akrep gibi sokarım diyorum, stratejik bir akrep.Kelebek gibi uçarım, arı gibi sokarım diyosun yani ?
Ecünnüler oğlanların başını yediği için olabilir mi?Bu diziye de başrol dayanmıyor
Parlak oğlan gidince durmasının bir anlamı kalmadı da ondan gitti.Ama ilk basrol ecünnü de gitti diziden ona yorumun nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?