Tolga Sarıtaş 'Ferhat İle Şirin'i Anlattı!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,796
Reaksiyon puanı
56,998
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOX'un merakla beklenen yeni dizisi 'Ferhat İle Şirin'in başrol oyuncus Tolga Sarıtaş yeni karakterini anlattı!

Yapımcılığını O3 Medya ve Artistanbul Medya'nın, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği, senaryosunu Savaş Korkmaz'ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehşuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas ve Nihan Gür yer alıyor.

EJzB-2hX0AADKOv.jpg


Yakışıklı oyuncu Ferhat karakterine hazırlık sürecini şöyle anlatıyor: "Ferhat'ı tanımaya ve anlamaya çalıştım. Neleri sever, nelere üzülür gibi. Yönetmenim Mehmet Ada ile çok verimli okuma provaları yaptık. Marangozluk içinde gerçek marangoz bir abimle çalıştık. Ağaca, tahtaya dokunmak, ondan bir şeyler yaratmak ne demektir, ne hissettirir artık biliyorum. Çok özel bir duyguymuş. Aşkla yapılan yaratıcılığa dayalı bir meslek marangozluk."

Dizide izleyicileri neler beklediği hakkında ise: "Tabi ki temel duygumuz aşk. Aşkın her halini izleyecek seyircimiz. Masumiyeti, tutkuyu, nefrete dönüşmüş aşkı, hayatları yok eden hayatları kurtaran, hayatları yönlendiren aşkları anlatıyor Ferhat ile Şirin. Tüm karakterlerimiz hayatlarında çok farklı alanlarda mücadele ederken bir yandan da aşkla sınanıyorlar."

Ferhat ile Şirin, ilk bölümüyle Cuma 20.00'de FOX’ta başlıyor!