Tolga Sarıtaş Emmy Ödüllerine Aday Olarak Gösterildi!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,705
Puanı
1,060
Dm1KSgjWsAIKrch.jpg:large

Star TV'nin sevilen dizisi 'Söz'ün başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş Emmy Ödüllerine aday olarak gösterildi.

Tims&B yapımcılığında Star TV'de ekranlara gelen,başrollerinde Tolga Sarıtaş,Deniz Baysal,Burak Sevinç,Eren Vurdem,Aytaç Şaşmaz,Sarp Akkaya,Görkem Sevindik ve Nihat Altınkaya gibi isimlerin yer aldığı 'Söz'ün yakışıklı başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş Emmy 2018 En İyi Erkek Oyuncu dalında aday oldu.

DoG6xlRWsAAy4jx.jpg:large

Son düzenleme:
ay yapımın bitmek bilmeyen emmy reklamları sonunda rakiplerinin gözünü açtı bu konuda O3 yapım istanbullu gelinle tims&b tolga sarıtaşla adaylar umarım kazanırlar :)):

ay yapımın bitmek bilmeyen emmy reklamları sonunda rakiplerinin gözünü açtı bu konuda O3 yapım istanbullu gelinle tims&b tolga sarıtaşla adaylar umarım kazanırlar :)):
Bu karizma kazanmıyacakta elin gavurları mı kazanacak :A İyi ki aday olmuş :bhr:

Tebrikler Tolga, aslansın aslan :A Gurur duyuyoruz seninle :bhr:

@Çiğdem- senin Aras da aynı başarıları yakalar umarım :A Altın Kelebek’le başlayaydı bi :A

Başarılar ama o kadar iyi bir oyuncu değil bence, Söz'ü severek izliyorum. Tolga Sarıtaş da her işte kendini geliştiren başarılı bir isim ama Emmy'de 'En iyi erkek ödülü' alacak kadar değil sanki? :X

Ödül kazanır mı bilemem ama bence an itibariyle Türkiye'deki en yetenekli oyunculardan birisi Tolga. Bunu dememin sebebi sürekli aynı rollerde oynamaması. Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Cihangir rolünü oynadı ki bence en etkileyici performansını bu karakterle sergiledi. Güneşin Kızları'nda genç rolünü oynadı, Söz'de de asker/ajan rolünü başarılı bir şekilde oynadı. Bunların hepsi hem imaj olarak, hem karakter olarak birbirinden farklı roller. O yüzden ödülü kazanırsa "hak etmedi" demem kendi adıma.

Ekleme yapayım: Benim Adım Gültepe dizisinde de "Murat" karakteriyle oynamıştı. O karakter de imaj olarak farklıydı oynadığı diğer karakterlerden.